Kādas priekšrocības sniedz aizņēmējiem kredīts online?

Foto: Shutterstock.com

Mūsdienās tiešsaistē iespējams paveikt gandrīz visu – iegādāties jebkuru preci, saplānot ceļojumu no A līdz Z, un pat aplūkot slaveno muzeju ekspozīcijas. Nav brīnums, ka arī kreditēšanas nozare ir ir plaši pārstāvēta internetā. Kredīti online ir kļuvuši par parocīgu ikdienas sastāvdaļu, un internetā tagad iespējams ne tikai aizņemties līdz algas dienai, bet arī noformēt apjomīgu ilgtermiņa kredītu. Šajā rakstā mēs stāstām par to, kādas iespējas sniedz aizņēmējiem kredīti online un kā padarīt aizņemšanās pieredzi maksimāli draudzīgu un patīkamāku. Izskatās aktuāli? Lasi tālāk un uzzini!

Kredīti online: pilns aizdevumu spektrs

Kādas ir pirmās asociācijas, izdzirdot vārdu salikumu “online kredīts”? Vairumam cilvēku kredīti online vēl joprojām pārsvarā asociējas ar ātrajiem aizdevumiem. Patiešām, šis kreditēšanas veids ir viens no pieprasītākajiem online pakalpojumiem aizdevumu nozarē, taču nebūt ne vienīgais. Papildus ātrajam aizdevumam, nebanku kredītdevēji piedāvā vairākus kredītu variantus, piemēram:

  • patēriņa kredītu. Aizdevums, ko var izmantot gan ikdienas sarežģījumu risināšanai, gan vērienīgu dzīves projektu realizēšanai. Patēriņa kredīts online ir apjomā lielāks nekā ātrais aizdevums, turklāt tam var noteikt īsāku vai garāku atmaksas termiņu, atkarībā no aizņēmēja vēlmēm un iespējām;
  • kredītlīniju. Naudas apjoma un atmaksas termiņa ziņā kredītlīnija ir līdzīga patēriņa kredītam, taču tās izmantošanas nosacījumi ir principiāli citi. Kredītlīnija sniedz iespēju pēc nepieciešamības izņemt dažādas summas kredītlīmita robežās, maksājot procentus tikai par iztērētām summām, nevis par visu kredītlimitu. Kredītlīnija ir papildu finanšu atbalsts, ko var izmantot uzreiz vai atstāt kā drošības spilvenu nākotnei;
  • kredītkarti. Kredīts online var tikt pārskaitīts ne tikai uz lietotāja bankas kontu, bet arī uz nebanku kredītkarti, kas ir speciāli izstrādāta aizdevuma līdzekļu uzglabāšanai. Izmantojot īpašu kredītkarti, online kredīts netiek sajaukts ar algu un iekrājumiem, tāpēc aizņēmējam ir daudz vieglāk kontrolēt savus tēriņus un samērot iztērētās kredītlimita summas ar savu ikmēneša budžetu.

Daži kreditori nodrošina iespēju pieteikties internetā arī tādiem aizdevumiem kā hipotēka vai autolīzings. Tie nav tādi paši kredīti online kā ātrie vai patēriņa aizdevumi internetā, jo kredītlīguma parakstīšana tomēr notiek klātienē, un kredīta ņēmējam jāiesniedz atbilstošā dokumentu paka. Taču pārējie aizdevumu veidi gan ir kredīti online vistiešākajā nozīmē – lai tos saņemtu, Tev būs nepieciešams tikai interneta pieslēgums un dažas brīvas minūtes.

Laika ietaupīšana ir viena no galvenajām priekšrocībām, ko sniedz kredīti online, taču ne vienīgā. Uzzini raksta turpinājumā vairāk par to, kādas iespējas paveras aizņēmējiem internetā!

Online kredīts 15 minūtēs – kā tas ir iespējams?

Foto: Pexels.com

Tradicionāli aizņemšanās bijusi samērā laikietilpīga. Lai saņemtu kredītu, potenciālam aizņēmējam bija jāsagatavo dokumentu paka, jāiesniedz kreditoram aizdevuma pieteikums un jāgaida atbilde. Šis algoritms nav mainījies arī mūsdienās, taču, pateicoties interneta tehnoloģiju attīstībai, visus šos soļus tagad iespējams veikt tiešsaistē. Kredīts online ir izstrādāts ar mērķi atvieglot lietotājiem pieteikšanos aizdevumam. Kā tas notiek? Pavisam vienkārši – aizdevēja mājaslapā vai ar SMS starpniecību.

Kredīts online: pieteikšanās internetā

Aizdevuma noformēšana tiešsaistē aizņem tikai pāris minūtes un ir pieejama reģistrētajiem lietotājiem. Lai kļūtu par aizdevēja klientu, Tev jāveic 4 vienkārši soļi:

  • aizpildi reģistrācijas anketu, norādot visu nepieciešamo informāciju par sevi un savu ienākumu līmeni;
  • pārskaiti uz aizdevēja bankas kontu simbolisko 0,01 eiro reģistrācijas maksu;
  • norādi, cik daudz un uz cik ilgu laiku vēlies aizņemties;
  • sagaidi aizdevēja lēmumu un saņem naudu.

Kredīts online ir vienīgais aizdevuma veids, kas nodrošina iespēju saņemt papildu summu jau pieteikšanās dienā. Ja Tu atbilsti aizdevēja prasībām, Tev ir pozitīva kredītvēsture un pietiekama maksātspēja, prasītā kredīta summa tiks pārskaitīta aptuveni 15 minūšu laikā. Bet, ja svarīga ir katra sekunde, parocīgs var būt cits pieteikšanās veids – ar SMS starpniecību.

SMS aizdevums: vēl ātrāks nekā kredīts online

Daži aizdevēji, tostarp arī mēs, VIA SMS, piedāvā saviem klientiem pieteikties aizdevumam ne tikai internetā, bet arī ar īsziņas starpniecību. Šāds pakalpojums ir pieejams ar tādiem pašiem nosacījumiem kā online kredīts, taču, pateicoties zibenīgai īsziņu apstrādei, aizņem vēl mazāk laika. SMS kredīts parasti pieejams, sākot ar otro aizņemšanās reizi, un visbiežāk to izmanto, ja:

  • nav pieejas stabilam interneta pieslēgumam;
  • dažādu iemeslu dēļ aizņēmējs nevēlas vai nevar izmantot datoru;
  • dators nav aizsargāts ar uzticamu antivīrusu programmatūru.

Jāatzīmē, ka pieteikšanās ar SMS ir pieejama tikai tiem aizņēmējiem, kuri vēlas pieteikties īstermiņa kredītam. Ja Tavs mērķis ir patēriņa kredīts online, kredītlīnija vai kredītkarte, kredīta pieteikums jāaizpilda tiešsaistē. Taču, neatkarīgi no tā, kādam kredīta veidam esi pieteicies, vari izmantot visas online kredītu priekšrocības. Uzzini raksta tuprinājumā, par ko ir runa!

Ērta & viegla konta pārvaldīšana

Foto: Pexels.com

Online kredīts sniedz aizņēmējiem iespēju jebkurā brīdī piekļūt saviem lietotāja datiem un pārbaudīt visu informāciju par aizdevumu. Ieguvumi? Lūk, vien daži no tiem:

  • Tev nav jāiedziļinās maksājumu vēsturē internetbankā, lai pārliecinātos, ka visi kredīta maksājumi ir veikti savlaicīgi;
  • Tev nav patstāvīgi jārēķina uz kalkulatora nākamā maksājuma apjoms un jāpārrēķina procentu likme;
  • Tev nav jāveido maksājumu grafiks savā viedtālrunī vai piezīmju blociņā, jo lietotāja profilā redzēsi, cik liels maksājums un līdz kuram datumam jāveic.

Tiešsaistē viss notiek daudz ātrāk nekā klātienē. Tas ir īpaši svarīgi neplānotās situācijās, kad risinājums jāatrod steidzami. Ja Tev ir gadījušies neparedzēti sarežģījumi, un nav iespējams veikt kredīta maksājumu termiņā, kredīts online sniedz iespēju atrisināt šo problēmu internetā.

Kādas papildu iespējas nodrošina kredīti online?

Stabili ienākumi un atbilstoša maksātspēja ir obligāti nosacījumi, lai kredīts online tiktu piešķirts, taču neviens diemžēl nevar būt uz 100% pārliecināts par nākotni. Ikvienam var gadīties sarežģīta situācija, kad kredīta atmaksa vairs nav tik vienkārša, kā šķita sākotnēji. Šajā situācijā parocīgs risinājums ir kredīta termiņa pagarināšana – unikāla iespēja, kas ir speciāli izstrādāta online kredītiem.

Kredīti online var tikt pagarināti 1-2 reizes, un parasti pagarināšanas termiņš ir no 7 līdz 30 dienām, atkarībā no kredīta nosacījumiem. Piemēram, mēs, VIA SMS, piedāvājam kredīta pagarināšanu uz 30 dienām, turklāt šis pakalpojums ir pieejams gan īstermiņa aizdevumu lietotājiem, gan tiem, kuriem noformēts patēriņa kredīts online.

Pagarinot aizdevuma termiņu, lietotājam jāsamaksā tikai komisijas maksa, bet aizdevuma pamatsumma tiek pārcelta uz nākamo mēnesi. Salīdzinājumā ar banku aizdevumiem, kredīts online var tikt pagarināts bez liekas kavēšanas dažu minūšu laikā, tāpēc aizņēmējs var izvairīties no soda naudas kavējuma dēļ. Pateicoties tam, iespējams ietaupīt naudu un saglabāt pozitīvu kredītvēsturi.

Mūsdienu kredīti online ir pietiekami daudzveidīgi, lai plašajā piedāvājumā ikviens potenciāls aizņēmējs atrastu sev piemērotu variantu. Atgādinām, ka kredīts online ir paredzēts personām ar atbilstošu maksātspēju un regulāriem ienākumiem, tāpēc pirms pieteikšanās kredītam noteikti izvērtē savas iespējas savlaicīgi segt parādsaistības. Online kredīts var būt parocīgs risinājums dažādās situācijās – izmanto to uzmanīgi un sasniedz savus mērķus!