Ziemas preču izpārdošanas – īstais laiks iepirkties!

Tieši šobrīd tirdzniecības centros visā Latvijā var iegādāties ziemas preces par ievērojami labākām cenām. Izlasi šo rakstu un uzzini, kurām preču grupām vari atrast labākās cenas!

Ziemassvētku rotājumi

Ja vēlies nākamgad izdekorēt māju vai balkonu ar elektriskajām spuldzīšu virtenēm, šobrīd ir labākais laiks to iegādei. Apskati CenuKlubs.lv piedāvājumus – daudzām āra un iekštelpu virtenēm kā arī mirgojošajām figūrām atlaides ir līdz pat 60% apmērā.

Dāvanu komplekti

Jau pāris dienas pēc Jaungada sagaidīšanas cenas tiek samazinātas dažādiem dāvanu komplektiem. Īpaši labas cenas atrodamas dažādu veidu ķermeņa kopšanas un dekoratīvajai kosmētikai  – šampūniem, balzamiem, skropstu tušām, sejas kremiem. Šajā periodā preces var iegādāties pat ar 50% atlaidi.

Tāpat pievēŗs uzmanību dāvanu komplektiem bērniem. Dažādi rokdarbu komplekti meitenēm kā pērļu vēršana, šūšana, gleznošana nopērkami ar aptuveni 40% lielu atlaidi. Arī tradicionālie kubi ar saliekamām bildītēm, puzles, dažādi roboti un sezonas aktuālās rotaļlietas nopērkami par labākām cenām (atlaižu apmērs ir vidēji 15 – 40% no preces sākumcenas).

Slēpošanas inventārs un apģērbs

Līdz pat februārim veikalos ir diezgan liels preču atlikums un jau īsi pēc gadu mijas atlaižu cenas ir sākušās. Tādām ziemas precēm kā šalles, cepures un cimdi atlaides ir vidēji 40% apmērā – šīs preces ir vienmēr vajadzīgas, tāpēc iesaku tās iegādāties jau nākamajam gadam.

Arī sporta inventāram un apģērbam tiek piemērotas atlaides vidēji 30 līdz 50% apmērā. Ja vēlies iegādāties sporta apģērbu vēl lētāk kā sporta veikalos, apskati piedāvājumus Stock veikalos, kuros preces jau sākotnēji ir par lētākām cenām.

Ja esi ieplānojis izmantot ziemas sezonas atlaides, papildu līdzekļus līdz 200 eiro apmērā un vairāk vari saņemt Viasms.lv. Patīkamu iepirkšanos!

p.s. Jautrs video par ziemas preču izpārdošanu. Novēlu līdzīgas pozitīvas emocijas 🙂