Via SMS blogs – noderīga informācija vienuviet!

Nav jau nekāds noslēpums, ka arī kredītdevēji interesējas par dažādām lietām un notikumiem, ne tikai par ātrajiem kredītiem. Kredīts, ātrais kredīts vai ātrie kredīti internetā – katrs tos dēvējam savādāk, bet tie ir un paliek kredīti internetā. Via SMS ir ātro kredītu aizdevējs, kas klientiem piedāvā aizņemties naudas līdzekļus tad, kad to pietrūkst, savukārt mājas lapā Via SMS sniedz ne tikai iespēju pieteikties ātrajam kredītam, bet arī piedāvā iespēju iepazīties gan ar kredītu veidu aprakstiem, gan ar noderīgu un interesantu informāciju dažādām dzīves situācijām. Šo informāciju Tu ērti un vienkārši varēsi atrast Via SMS mājas lapas sadaļā „Blogs”. Lai atvieglotu informācijas meklēšanu un sadaļas būtu vienkāršāk pārskatāmas, Via SMS savā mājas lapā izveidojis tikai piecas galvenās sadaļas:  

  • Aizdevumu veidi;
  • Kā tas strādā?;
  • Jautājumi un atbildes;
  • Kontakti;
  • Blogs.

Ikviens no mums, apmeklējot kādu mājas lapu, rūpīgi aplūko galvenās sadaļas, lai tajās atrastu atbildi uz meklētajiem jautājumiem vai iegūtu pēc iespējas plašāku un noderīgāku informāciju. Via SMS ir viens no tiem uzņēmumiem, kura mājas lapā atradīsi sadaļu blogs. Bet kas tad vispār ir blogs? Tā ir informatīva satura mājas lapas sadaļa, kas sastāv no autoru izveidotiem rakstiem, kas tiek publicēti noteiktā laikā par noteiktām tēmām. Via SMS savā blogā piedāvā divu veidu rakstus – ātrie kredīti, ātrie kredīti internetā un rakstus par noderīgām un sadzīviskām idejām un tēmām.

Vispirms topošie un esošie klienti jāiepazīstina ar pašu uzņēmumu. Via SMS ir ātrs, izdevīgs un drošs kredītdevējs, kas saviem klientiem piedāvā aizņemties līdz 3000 eiro ar atmaksas termiņu līdz 60 mēnešiem. Via SMS – tas ir viens no populārākajiem ātro kredītu aizdevējiem Latvijā. Kompānija piedāvā īpašas atlaides un piedāvājumus gan jaunajiem, gan esošajiem klientiem.

Lai Tu vienmēr uzzinātu jaunāko informāciju un piedāvājumus, Via SMS ir izveidojis blogu, kurā varēsi lasīt saistošus rakstus par tēmām ātrie kredīti, ātrie kredīti internetā un citām ar kredītiem un aizdevumiem saistītām lietām. Turklāt Via SMS ir arī draudzīgs kredītdevējs, kas savā blogā iepazīstinās ne tikai ar svarīgāko informāciju par aizdevumiem un kredītu veidiem, bet arī sniegs praktiskus padomus, kā ikdienu padarīt jaukāku, krāsaināku un dzīvīgāku. Via SMS mājas lapas sadaļa blogs katru nedēļu tiek papildināta ar jaunu rakstu, savukārt raksta tēmas vienmēr ir kā pārsteigums, to uzzināt varēsi tikai tad, kad ielūkosies mājas lapā.  

Via SMS galvenās bloga tēmas ir:

  • Naudas kredīts internetā;
  • Kur jāņem ātrais kredīts internetā?;
  • Naudas aizdevums;
  • Pirmais kredīts – bez maksas;
  • SMS kredīts;
  • Ātrie kredīti dažādām situācijām.

Tā kā Via SMS ir draudzīgs un neapšaubāmi komunikabls uzņēmums, blogā Tu varēsi atrast interesantus un noderīgus rakstus par dažādām tēmām, varēsi smelties idejas, piemēram, nedēļas nogales pavadīšanai. Savukārt rakstus ērti varēsi sakārtot pēc noteiktām kategorijām:  

  • Finanses;
  • Interesanti;
  • Jaunumi;
  • Noderīgi;
  • Populārākie;
  • Via SMS blogs.

Kategorijā „Finanses” atradīsi rakstus un padomus kā ietaupīt naudas līdzekļus, kā samazināt maksājumus par elektrību, un vienkārši saņemsi praktiskus padomus dažādām dzīves situācijām! Sadaļā „Interesanti” raksti veidoti, lai Tevi informētu par svētku dienām, piemēram, Lieldienas vai 8. Marts. Rakstos tiek piedāvāts ieskatīties gan pašā svētku svinēšanas nozīmē, gan tiek piedāvāti dažādi interesanti un unikāli veidi kā svētkus svinēt. Bloga sadaļā „Jaunumi”, atradīsi rakstus par jaunākajiem izgudrojumiem, aktuālāko modē vai par labākajām atpūtas iespējām, savukārt sadaļā „Noderīgi” atradīsi informāciju par to, kur vislabāk pavadīt brīvdienas, kā cīnīties ar nogurumu un daudzus citus rakstus. Visbeidzot, sadaļā „Populārākie”, atradīsi citus lietotājus ieinteresējušos rakstus, starp kuriem noteikti atradīsi arī Tev interesējošus un noderīgus rakstus. Kategorijā „Via SMS blogs” atradīsi rakstus, kas tieši saistīti ar kredītiem, savukārt, pārējās kategorijās atradīsi rakstus, kas dos idejas un noderīgu informāciju par ikdienišķām aktivitātēm un lietām. Via SMS blogā atradīsi tādus noderīgus rakstus kā informāciju par SMS kredītu, par to, kur visizdevīgāk ņemt ātro kredītu, kā arī – kā izvēlēties piemērotāko ātro kredītu dažādās situācijās.

Un tieši šādos, klientus ieinteresējošos rakstos, slēpjas Via SMS draudzīgums, jo ne jau vienmēr kredīts nepieciešams neatliekamiem maksājumiem. Dažkārt tas var noderēt arī tad, ja nedaudz pietrūkst, lai kopā ar ģimeni dotos sen plānotā atpūtas braucienā, vai arī, ja kopā ar draugiem esat norunājuši atpūsties nedēļas nogalē, bet algas diena vēl nav pienākusi, un draugiem atteikt arī nevēlies. Via SMS piedāvātais ātrais kredīts būs labs palīgs ikvienā situācijā. Un bieži vien kāda no šīm situācijām var izrādīties tā, kas atrasta kādā no bloga rakstiem.

Starp Via SMS bloga rakstiem varēsi atrast noderīgu informāciju par Via SMS izsniegto ātro kredītu. Pieredze rāda, ka brīžos, kad nauda vajadzīga patiešām steidzami, zināmas priekšrocības būs tieši ātrajiem aizdevumiem jeb ātrajiem kredītiem internetā.  

  • Pie Via SMS ātro kredītu var saņemt 15 minūšu laikā;
    • Lai iesniegtu vajadzīgos dokumentus, nav jāiziet no mājām;
    • Nav nepieciešama ķīla;
    • Ja nevarēsi atdod aizdevumu laikā, varēsi pagarināt tā atmaksas termiņu;
    • Pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu varēsi par 30 dienām.

Via SMS blogā atradīsi arī rakstu „Bezmaksas kredīts no Via SMS – vēl ērtāk, kā senāk.” Šis bloga raksts noteikti jāizlasa tieši jaunajiem klientiem, kas plāno aizņemties no Via SMS pirmo reizi. Bloga rakstā atradīsi informāciju par to, kā pieteikties kredītam internetā un par to, kas tad var saņemt šo bezmaksas kredītu.  

  • Via SMS kredīts pieejams klientiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
  • Kredīts pieejams Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem;
  • Bezmaksas ātrais kredīts internetā pieejams tiem, kas iepriekš nav slēguši līgumsaistības ar Via SMS.

Via SMS atgādina, ka svarīgi aizņemties tikai tad, ja patiešām spēsi Via SMS kredītu atmaksāt paredzētajā termiņā, nesabojājot savu kredītvēsturi un neradot liekas parādsaistības.

Via SMS saviem klientiem pieejams jebkurā diennakts laikā, ielūkojies mājas lapā www.viasms.lv. Mājas lapā atradīsi arī sadaļu „Blogs”, kurā varēsi rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem par Via SMS piedāvātajiem pakalpojumiem. Savukārt, ja vēlēsies sazināties ar Via SMS klientu apkalpošanas centru, to vari darīt darba dienās no 8:00 līdz 22:00, vai brīvdienās no 10:00 līdz 20:00. Saziņai vari izmantot e – pastu, savu jautājumu vai ieteikumu sūtot uz info@viasms.lv. Kā arī vari zvanīt pa tālruni 67 212 412 vai arī uz mobilo tālruni pa numuru 27 212 412. Tiem, kas vēlas sazināties ar datora starpniecību, Via SMS mājas lapā atradīsi kontaktinformāciju, lai sazinātos izmantojot Skype palīdzību. Via SMS – Tavs draugs, palīgs un aizdevējs!