Vai izmantoji vasaras preču izpārdošanu piedāvājumus?

Vasaras preču izpārdošana ir periods, kuru pavisam noteikti nevajag palaist garām! Iepērkoties šajā laikā, ietaupīsi līdz pat 40 – 50% no preču sākotnējās cenas un nopirktās preces varēsi izmantot jau nākamajā gadā. Turklāt – lielākā daļa nopērkamo preču izmantojamas arī gada aukstajos mēnešos!

Vasaras preču izpārdošanas lielveikalos

Ja vēlies nopirkt apģērbu, preces mājai un sadzīvei, izmanto vasaras preču izpārdošanu piedāvājumus. Par īpaši labām cenām varēsi nopirkt preces dārzam, pledus, dažādus grila piederumus. Lai atrastu labākos piedāvājumus un saņemtu atlaides arī citu veidu precēm:

  • Apskati lielveikalu un tirdzniecības centru bukletus (piemēram, Rimi, Maxima, Iki , Origo , Mols , Galerija Centrs )
  • Izmanto veikalu klientu kartes
  • Ietaupi, pērkot akciju preces un uzrādot punktu uzkrāšanas kartes

Ja vēlies izmantot vasaras izpārdošanu piedāvājumus, papildu līdzekļus līdz pat 1000 latu apmērā vari saņemt ViaSMS. Tu būsi apmierināts ar labiem pirkumiem, kurus veiksi īstajā laikā, par labāko cenu!

Sporta preču izpārdošana

Vasaras izskaņā un rudenī labas atlaides ir peldkostīmiem, saulesbrillēm un dažādam ūdens sporta inventāram. Ieskaties sporta veikalu piedāvājumos, iespējams, ka atradīsi ko noderīgu!

Vasaras izpārdošana velosipēdiem

Tā kā riteņbraukšanas aktīvākais periods ir vasaras mēneši, jau tuvojoties rudenim sākas velosipēdu izpārdošana. Līdz pat nākamajam pavasarim velosipēdus var nopirkt par izdevīgāku cenu, no savas pieredzes varu teikt – pērkot velosipēdu decembrī, ietaupīju 100 latus! Izdevīgus velosipēdu piedāvājumus atradīsi Fans.lvEuronics.lv un 1a.lv.

Tavai uzmanībai – noderīgs video ar padomiem par to, kā nopirkt labu kalnu velosipēdu! Veiksmīgus pirkumus!