Uzzini, kur dabūt naudu 15 minūtēs, un kā nekļūdīties savā izvēlē!

Foto: Pexels.com

Cik daudz naudas katra mēneša beigās paliek Tavā bankas kontā? Vai esi pārliecināts, ka nepieciešamības gadījumā varēsi segt negaidītus tēriņus no saviem iekrājumiem vien? Lai gan daudzi cilvēki plāno ikmēneša budžetu, tomēr dzīvē gadās situācijas, kad par galveno kļūst jautājums, kur dabūt naudu. Viens no iespējamiem rīcības variantiem ir aizņemšanās, taču kā saprast, vai kredīts patiešām ir piemērots risinājums? Uzzini to mūsu jaunākajā rakstā un noskaidro, kā orientēties aizdevumu nozarē!

Kur dabūt naudu maksimāli ātri?

Katra situācija ir individuāla, tāpēc moderni aizdevumi ir tikpat atšķirīgi kā pati dzīve. Viens aizdevums vairāk piemērots ilgtermiņa tēriņiem, cits savukārt ir speciāli izstrādāts īslaicīgiem sarežģījumiem. Ja Tava prioritāte ir ātrums, jo papildu nauda nepieciešama steidzami, pievērs uzmanību interneta kredītiem. Noformējami tiešsaistē, ātrie aizdevumi sniedz iespēju iegūt savā rīcībā no dažiem desmitiem līdz dažiem simtiem eiro mazāk nekā pusstundas laikā. Internetā iespējams aizņemties:

  • īstermiņā. Standarta maksimālais ātrā kredīta atmaksas termiņš ir 30 dienas, tāpēc ātrais kredīts ir aizdevums līdz nākamajai algai;
  • ilgtermiņā. Patēriņa kredīts internetā ir vēl viens veids, kur dabūt naudu. Šādam kredītam ir lielāks kredītlimits un garāks atmaksas termiņš.

Ātrais kredīts ir pieejams bez galvojuma un ķīlas. Ja nepieciešamā summa ir mazāka par 427 eiro, kreditors neprasa uzrādīt ienākumus apliecinošos dokumentus. Ja prasītā summa ir lielāka, aizņēmējam jāuzrāda bankas konta izraksts, izziņa no darbavietas vai cits dokuments, tāpēc patēriņa kredīta noformēšana var būt laikietilpīgāka.

Ātrie kredīti ir viens no zibenīgākajiem variantiem, kur dabūt naudu. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kādi mehānismi nodrošina ātro kredītu operativitāti!

3 soļi pie aizdevuma

Pateicoties tam, ka pieteikšanās kredītam notiek internetā, aizņēmējs saņem ļoti ātru atbildi no kreditora. Lūk, kā viss notiek:

  • aizņēmējs aizpilda kreditora mājaslapā kredītpieteikumu;
  • kreditors izskata to, izmantojot elektroniskās datubāzes, lai pārbaudītu klienta maksātspēju un kredītvēsturi;
  • ja aizņēmējs atbilst kreditora prasībām, aizdevums tiek apstiprināts un nauda pārskaitīta aizņēmēja bankas kontā.

Vēl viena iespēja, kur dabūt naudu, ir aizņemties ar mobilā telefona starpniecību. Mēs, VIA SMS piedāvājam arī šādu pakalpojumu – otrais un visi nākamie kredīti ir pieejami gan mūsu mājaslapā, gan ar SMS. Salīdzinājumā ar citiem patērētāju kredītiem, ātrais interneta aizdevums vai SMS kredīts ir salīdzinoši viegli pieejams, taču tas netiek piešķirts ikvienam. Uzzini tālāk, kā noteikt savu atbilstību kredītam!

Foto: Pixabay.com

Vai zini, kā aizņemties gudri?

Ātrie kredīti var izpalīdzēt sarežģītā situācijā, taču aizdevums būs jāatmaksā pilnā apjomā jau nākamajā mēnesī. Lai nenokavētu aizdevuma termiņu, svarīgi ir objektīvi izvērtēt savu maksātspēju. Apsvērt pieteikšanos kredītam ir vērts tikai tad, ja:

  • Tev ir regulāri ienākumi un stabila darbavieta;
  • Tu vari segt kredītu termiņā no saviem ikmēneša ienākumiem;
  • Kredīts ir nepieciešams svarīgas preces iegādei vai citiem neatliekamiem tēriņiem.

Ikviens aizdevums nozīmē nopietnas kredītsaistības, tāpēc potenciālam aizņēmējam nopietni jāizvērtē visi kredīta ieguvumi un trūkumi. Atceries, ka izdevīgs kredīts ir tāds, ko atmaksā termiņā, tāpēc pirms pieteikšanās izvērtē savas finanšu iespējas segt kredītsaistības!

Atgādinām, ka pirms pieteikuma nosūtīšanas obligāti jāiepazīstas ar kredītlīguma nosacījumiem. Ja Tev rodas jautājumi par aizņemšanos, noteikti sazinies ar kreditoru pa telefonu, e-pastā vai tiešsaistes čatā. Mēs, aizdevējs VIA SMS, nodrošinām klientu atbalsta servisu gan darba dienās, gan nedēļas nogalēs. Izmanto visu pieejamo informāciju par ātrajiem kredītiem, lai veiktu atbildīgu izvēli!