Uzzini, kādas ir populārākas jaunā gada apņemšanās!

Jauns gads – jaunas apņemšanās. Jau sen mēs līdz ar ciparu maiņu gada skaitļos mainām arī savu ikdienu. Ar kādu mērķi? Protams, labākai, skaistākai, interesantākai un laimīgākai dzīvei.

Interesanti, vai Tu zini, kuras ir populārākās apņemšanās un kāda no tām šogad ir arī Tavējā?

Populārākās apņemšanās:

  • Veselīgs dzīvesveids! Vispopulārāk ir sākt jauno gadu ar jaunu ēdienkarti vai arī sporta zāles abonementu. Galvenie apņemšanās uzdevumi, kas saistās ar šo: nomest svaru, atmest smēķēšanu/dzeršanu, nodarboties ar sportu, mainīt ēšanas paradumus.
  • Sakārtot naudas lietas! Apņemšanās, kas saistīta ar finansēm – atrast labāku darbu, būt taupīgākam, nodarboties ar labdarību, dalīties un iepriecināt citus.
  • Jaunas zināšanas! Mēs taču vēlamies būt vēl labāki un foršāki? Katru gadu mēs vēlamies arī apgūt jaunas prasmes vai attīstīt sen malā noliktos hobijus. Piemēram, vispopulārāk ir nolikt tiesības, apgūt svešvalodu, aizbraukt ceļojumā, uzsākt deju va gleznošanas kursus.
  • Personiskās dzīves apņemšanās! Kādas tās ir? Vairāk laika veltīt sev/tuviniekiem un draugiem, mazāk uztraukties, būt iecietīgākam un saprotošākiem pret mīļajiem cilvēkiem, ko bieži vien vienkārši aizmirstām darīt ikdienā.

Kādas ir Tavas šī gada apņemšanās un vai Tev tās ir sanācis vēl aizvien ievērot?