TOP 5 Modernākie rudens apģērbi sievietēm

Uz vasaras beigām, arvien vairāk domājam par to,ko vilkt mugurā, kad kļūs vēsāks. Lai rudenī izskatītos moderni,esam apkopojuši modernāko rudens apģērbu TOP 5.

Lai arī vasara vēl nav beigusies, rudens vēsums nāk lieliem soļiem, drīz jau arī vasaras vieglās drēbes varēsim nolikt skapī un jau atkal sākt domāt par to, ko vilkt mugurā. Lai atvieglotu šo darbu, esam izveidojuši sarakstu ar lietām, kuras tu vari iegādāties jau tagad, lai rudens sezonā pārsteigtu visus kolēģus ar moderno izskatu. Tātad:

Kaut kas rozā

Rozā ir viena no šī rudens krāsām, nav svarīgi, kurš apģērba gabals būs šajā krāsā (blūze, svārki vai mētelis), tāpēc iegādājies tādu jau laicīgi, lai pienākot rudenim, apģērbs atbilstu aktuālajām modes tendencēm. Idejas smelies: Elle.com.

Liels džemperis

Liels džemperis vai krekliņš, kas kombinējams kopā ar legingiem vai zīmuļu tipa svārkiem. Šāds apģērba gabals ne tikai ļaus izskatīties moderni, bet arī justies ērti.

Ādas apģērbs

Glamour.com atklāj, ka viena no šī rudens modes aktualitātēm ir āda, tāpēc, ja skapī ir aizķēries kāds ādas mētelis, nesteidz to mest laukā. Moderni izskatīties palīdzēs arī ādas svārki vai legingi, kuri jau kādu laiku ir pieejami veikalos, bet modes tendenču augšgalā parādās tikai tagad.

Rūtiņas

Rūtaina žakete vai kostīms. Jebkāda veida rūtojums šajā rudenī ir aktuāls, visdažādākajās variācijās. Tāpēc, lai izskatītos moderni, iegādājies kādu rūtainu apģērba gabalu – kleitu, žaketi, svārkus, bikses. Šāda kleita no Zara.com lieliski papildinās garderobi.

Apmetnis

Moderns papildinājums rudens garderobei būs apmetnis. Arī šajā rudenī apmetņi ir modē, tāpēc, ja esi iegādājusies tādu jau senāk, droši vari to vilkt mugurā arī tagad.

Pāris padomi, kas ļaus šajā rudenī izskatīties vēl modernāk: