TOP 5 labākās idejas neparastai Sv.Valentīna dienai

Kā pavadīt Valentīndienu neierastākā veidā? Sniegšu 5 padomus, kas varbūt arī tev noderēs plānojot interesantus svētkus.

Apskatiet vietas – izplānojiet maršrutu un veiciet video reportāžu

Izveidojiet kopīgu sarakstu uz lapas ar vietām netālu no jūsu dzīvesvietas, kurās nekad neesat bijuši. Kad būsiet uzrakstījuši vismaz 5 vienības, izplānojiet maršrutu un apskatiet šīs vietas. Ceļojumu varat filmēt, fotografēt, vēlāk izveidojot video stāstu un bilžu kolāžu, kas visus nākamos gadus atgādinās par šo neparasto Valentīndienu.

Kolāža patīkamām atmiņām

Ja mājās ir veci žurnāli un avīzes, vakarā ieplānojiet kolāžas veidošanu par tēmu “Es un Tu”, “Lieliskā kopābūšana”, “Ko nozīmē Mēs”, “Mūsu laiks” u.tml. Izveidotā kolāža būs lieliska glezna un interesanta pašiem, to aplūkojot pēc vairākiem gadiem.

Ziemas pārgājiens Valentīndienā

Ja ir laiks un iespēja, dodieties ārpus mājām dabā. Ziemas pārgājiens – ļoti brīnišķīga ideja tiem, kam nepatīk tradicionālās Valentīna dienas izdarības – romantisku filmu skatīšanās mājās, kino, vakariņas kādā no restorāniem u.c. Sarūpējiet termosā siltu dzērienu, uzkodas un izstaigājiet takas Siguldā, Ķemeru parkā vai kādā citā atpūtas vietā. Labvēlīgos laika apstākļos izbaudiet slēpošanas burvību. Dienas noslēgumā varat sagaidīt saulrietu un simboliski palaist gaisā laternu ar saviem vārdiem, mīļām frāzēm, vēlējumiem u.c.

Maršrutu varat paši izplānot vai aplūkot triade.lv, laivo.lv u.c. interneta lapās piedāvātos pārgājienu pakalpojumus.

Laika pavadīšana mājās – sirsnīga atmosfēra un vērtīga izklaide

Ja plānojat Valentīndienu pavadīt mājās, veltiet to sev! Izmēģinot jaunu ēdiena gatavošanas recepti vai uzspēlējot galda spēli (šobrīd populāra ir vārdu, šarāžu minēšanas spēle Alias un krustvārdu tipa galda spēle Scrabble latviešu valodā). Varat arī uzaicināt tuvākos draugus un svētku vakariņām un jautrās spēles Imago spēlēšanai – beigās varēsi pārbaudīt, vai domā tāpat kā tavi draugi. Dažādas galda un viesību spēles var iegādāties interneta veikalos, grāmatnīcās, kā arī lielākajās tirdzniecības vietās. Vēl citas aizraujošas galda spēles vari aplūkot un iegādāties šajā saitē.

Randiņš

Pēc darba dienas sarunājiet randiņu. Uz tikšanos dodieties atsevišķi, tas patiešām palīdzēs radīt randiņa sajūtu arī pat pēc ilgu gadu kopā būšanas! Tikšanos varat pat norunāt pirmajā randiņa vietā, tādējādi atsaucot atmiņā neveiklos brīžus, kas šodien varētu radīt smaidu un pozitīvas emocijas.

Valentīndienu gaidot dāmām noderēs šis jautrais meikapa uzklāšanas video. Būsim īpaši skaistas! 🙂

Ja vēlies realizēt kādu lielisku ideju un nepieciešams mazliet vairāk naudas, aicinām izmantot iespēju un saņemt līdzekļus Viasms.lv! Īsā laikā savā kontā vari saņemt līdz 200 eiro arī tad, ja esi jaunais klients!