TOP 5 Jaunā gada apņemšanās. Kāda ir Jūsu?

Sagaidot Ugunīgā Pērtiķa gadu, rodas Jaunā gada apņemšanās. Kā jau gandrīz katru reizi, teju ikviens solās savā dzīvē ko mainīt, taču cik daudziem tas patiesi izdodas? Lai nu kā, mēs esam apkopojuši Jaunā gada apņemšanos TOP 5! Iespējams, ka starp tām atradīsi arī savu!

Populārākās Jaunā gada apņemšanās

Izrādās, ka lielākā daļa apņemšanos ir populāras visā pasaulē. Lūk, 10 paradumi, ko cilvēki sola savā dzīvē mainīt, iestājoties jaunam gadam:

  • Vairāk un regulāri vingrot un būt sportiskākam;
  • Mazāk lietot alkoholu;
  • Atmest smēķēšanu;
  • Uzturā lietot tikai veselīgu pārtiku;
  • Pavadīt mazāk laika sociālajos tīklos;
  • Nopelnīt vairāk naudas un mazāk to tērēt, kā arī nomaksāt parādus;
  • Vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un saviem draugiem;
  • Iegūt jaunas zināšanas, piemēram, iemācīties kādu valodu;
  • Iegūt labi atmaksātu darbu, kas sagādā prieku;
  • Aizbraukt sen plānotā ceļojumā.

TOP 5 2016. gada apņemšanās

Jaunā gada apņemšanās ir daudz, tomēr ir arī tādas, kas ir iecienītas visvairāk. Protams, ka sieviešu un vīriešu vidū tās atšķiras. Ja daiļā dzimuma pārstāves vairāk raizējas par savu ārējo izskatu un svaru, tad kungi vēlas atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem.

1. Vairāk sportot un būt fiziski aktīvākam

Topa augšgalā ierindojas sportiskās aktivitātes un vēlme ar tām nodarboties regulāri. Gandrīz ikviens Jaunajā gadā vēlas vismaz trīs reizes nedēļā doties uz sporta zāli, regulāri doties garās pastaigās vai ik vakara skrējienā. Vēlamais rezultāts ir spēcīgs ķermenis un nomesti vismaz pāris kilogrami.

Mother And Child Sledding In A Snowy Park

2. Atsacīties no alkohola lietošanas ikdienā

Sievietes vakaros labprāt iemalko glāzi vīna, bet vīrieši kausu alu. Kā atzīst daudzi šī paraduma cienītāji, viņi labprāt no tā savā ikdienā atteiktos. Arī ballītēs vai tikšanās reizēs ar draugiem, daudzi alkohola vietā labprāt lietotu, piemēram, sulu vai zāļu tēju.

3. Atmest smēķēšanu

Jaunais gads daudziem sākas ar domu, ka šogad atmetīšu smēķēšanu, kas būs pirmais solis pretī veselīgam dzīvesveidam. Bieži vien šī apņemšanās ir kā sacensība draugu vidū, lai noskaidrotu, kurš šo netikumu atmetīs pirmais.

4. Veselīgs uzturs

Šī apņemšanās iet roku rokā ar regulāru sportošanu. Tās mērķis ir gan svara zaudēšana, gan vēlme uzlabot savu izskatu un mainīt dzīves uztveri. Cilvēki vēlas kļūt “zaļāk” domājoši, vieglāk uztvert stresa situācijas un vairāk smaidīt.

veselīgs ēdiens

5. Ikdienā nelietot tik daudz sociālos tīklus

Lai gan šī ikdienas nodarbe ir gandrīz vai neatņemama, jo ne vien mūs izklaidē brīvajos brīžos, bet arī ļauj sazināties ar saviem radiem un draugiem, daudzi vēlas pārstāt pārbaudīt savu Facebook.com profilu vairākas reizes stundā.

Ja arī Jums ir sava 2016. gada apņemšanās, lai izdodas to realizēt!