TOP 3 idejas lieliskām Jaunā gada svinībām

Piedāvāju apskatam 3 idejas lieliskam Jaunā gada sagaidīšanas vakaram. Ceru tev palīdzēt sarīkot ideālu vakaru draugu vai tuvinieku lokā, ko svinību viesi atcerēsies pat pēc vairākiem gadiem.

1.       Tematiskais Jaunais gads

Ja plāno Jauno gadu sagaidīt lielākā lokā un savās mājās, tad lielisks risinājums mājas ballītēm ir tematiskais vakars. Ierosini, piemēram, viesus ierasties kā citu valstu pārstāvjus ar tiem raksturīgiem tērpiem, simboliem, standartfrāzēm u.tml. (Ķīna, Indija, Francija utt.). Jo eksotiskākas valstis, jo krāšņāka un neierastāka būs Jaunā gada sagaidīšana. Lietas, par ko jāpadomā:

–          ja kāds nevar izdomāt, kādu valsti pārstāvēs, iepriekš izveido sarakstu un piedāvā variantus;

–          par valstu tradicionālajiem Jaungada ēdieniem un laika zonām (atsevišķās valstīs Jaunais gads pienāks pāris stundas ātrāk);

–          neaizmirsti šīs svinības iemūžināt fotosesijā. Izveido tematisku fotostūri, kas būs lielisks fons jautrām bildēm!

Šādām svinībām noderēs informācija par Jaunā gada tradīcijām – to vari atrast šeit.

Iespējamie temati: dažādas valstis, karnevāls, Holivuda, senlatviešu garā, zodiaku vakars u.c.

2.       Aktivitātes un izklaide

Kā otru Jaunā gada sagaidīšanu piedāvāju sarīkot vakaru ar pilna spektra izklaides programmu: mēmais šovs, viktorīna, karaoke, daiļlasīšana, uzmini dziesmu u.tml. Parūpējies arī par iespēju izveido vairākas nominācijas labākajiem un aktīvākajiem viesiem (drosmīgākais, smejošākais, aktīvākais, runātīgākais u.c.). Sagatavo burku, trauku, kurā katrs viesis ievietotu novēlējumu un to, ko gribētu paveikt turpmākā gada laikā. Trauku aizzīmogotu un nākamā gada beigās atvērtu un konstatētu, ko kurš ir vēlējies un vai ir piepildījušās. Šajā saitē atradīsi neparastas Jaungada sagaidīšanas aktivitātes.

3.       Jaunais gads brīvā dabā

Pretēji iepriekšējām divām idejām, šai nav vajadzīgs iepriekš izstrādāts plāns. Tas var notikt spontāni un neplānoti. Sarūpējot termosā siltu dzērienu, dodies pretim Jaunajam gadam, prom no pilsētas burzmas un kņadas. Populāras ir kļuvušas brīnumlaternas – izmanto to kā vienīgo aktivitāti, uzraksto uz tās novēlējumu un palaid gaisā. Kas  zina – varbūt tā nonāks kāda rokās!

Noskaties video – kā sagaidīja Jauno gadu Žagarkalnā.

Vai zināji, ka Jaunā gada svinēšana sākusies pirms vairāk nekā 2,5 tūkstošiem gadu? Uzzini vairāk šeit.

Ja šobrīd plāno Jaunā gada svinības, iespējams, ka tev noderētu papildu līdzekļi. Viasms.lv vari aizņemties līdz 150 LVL pirmajā reizē, līdz 200 LVL otrajā reizē, kā arī līdz 300 LVL apmērā nākamajās reizēs. Pieteikties aizdevumam vari šeit. Priecīgus svētkus tev un apkārtējiem!