Tērē mazāk, bet saņem vairāk! Akciju noslēpumi

Dzeltenās akciju cenu zīmes, plakāti kas vēsta “Atlaides līdz pat 70%”, “2 par vienu cenu” u.c. – šķiet jāsteidz izmantot visas piedāvātās akcijas, jo var taču ietaupīt! Lai neļautos akciju vilinājumam, sniegšu ieteikumus, kā akcijas un īpašos piedāvājumus izmantot gudri un savā labā.

Pērkot 2 preces, lētākajai atlaide

Šis ir viens no veikalnieku trikiem, kā paaugstināt vidējā pirkuma rādītāju. Lai būtu gudrs pircējs, izmanto to savā labā un nepērc lētāko preci (pie kases nereti ir noliktas impulsīvo pirkumu preces – šalles, maki, aksesuāri u.c.). Labāk izvēlies līdzvērtīgas cenas preci, noteikti ietaupīsi uz kvalitāti.

Nemet ārā kuponus

Cik reizes pastkastītē esi saņēmis lielveikalu sezonas katalogu? Tur bieži vien ir ne tikai informatīvi un tematiski raksti, bet arī kuponi no lielveikala tirdzniecības vietām. Tā ir akcija, ar kuru tu ietaupīsi līdz pat 30% konkrētās preces iegādei. Vienmēr atradīsi aktuālus piedāvājumus tieši sev. Šajā saitē atradīsi tirdzniecības tīklu katalogus, kuponus, kas var noderēt iepērkoties.

Izmanto komplektu piedāvājumus

Veikalos viena no izplatītākajām akcijām ir komplektu un produktu iepakojumu piedāvājumi. Ja precei ir lielāks realizācijas termiņš, tad šāda veida akciju vajag izmantot. Bieži vien ir jāpiemaksā tikai pāris centi pie vienas preces summas, lai saņemtu vairāk. Tāpat arī iesaku izmantot akciju – pērc preci un saņem dāvanu. Lieliska iespēja kā saņemt bonusu, par to nepiemaksājot ne centa.

Klientu atlaides

Aizpildot klientu kartes pieteikuma anketu, norādi telefona numuru vai e-pasta adresi. Tirdzniecības vietas klientu datu bāzei izsūta īpašus piedāvājumus klientiem – piemēram, dāvanu komplekti, bezmaksas produktu testi u.tml.

Cik maksā internetā?

Pirms iegādājies lielu preci par akcijas cenu veikalā, pārbaudi tās cenu interneta veikalā. Tas tev palīdzēs apjaust, vai precei piedēvētā “akcija” tiešām ir izdevīga. Bieži vien tirdzniecības vietās preces uzcenojums ir lielāks nekā interneta veikalā, ko rada dažādi aspekti: cenu politika, darbinieku algas, telpu īre u.c. Internetā bieži vien var iegādāties preces par zemāku cenu nekā veikalos. Turklāt par veikala preču cenu interneta veikalā varēsi nopirkt kādu papildus aksesuāru.  Ērtu preču salīdzināšanu var veikt portālā Salidzini.lv. Tāpat ieskaties lielākajos kopā pirkšanas portālos – tur bieži vien var atrast izdevīgus piedāvājumus! Ieskaties šeit.

Apskati, kā Amerikā norisinājās Melnā piektdiena jeb Black Friday 2013. gadā

Veiksmīgus un gudrus pirkumus!