Sadzīves tehnika, kuru lietojam pārāk reti

Katrai precei ir sava cena un neapdomīgi pirkumi tikai veltīgi iztukšo mūsu maciņus. Ja šobrīd vēlies nopirkt kādu jaunu sadzīves tehniku, izlasi šo rakstu, kurā apkopoju daudzu cilvēku viedokļus par sadzīves tehniku, kuru viņi lieto pārāk reti vai nelieto nemaz. Iespējams, ka arī tev mainīsies viedoklis un nopirksi tikai to, ko tiešām lietosi!

Nr.1. – Citrusaugļu sulu spiede
Iespējams, ka ja rudeņos Latvijā ienāktos bagātīga apelsīnu un greipfrūtu, nevis ābolu raža, šīs sulu spiedes mēs izmantotu vairāk. Saraksta pārliecinošs līderis – citrusaugļu sulu spiedes cilvēki nelieto!

Nr.2. – Vafeļu cepšanas elektriskā panna
Vafeļu cepšanas elektriskās pannas ir daudziem, taču ļoti daudzi interneta forumos atzīst, ka tās nelieto. Tomēr, ja esi konditors vai ar prieku gatavo kaut vai laiku pa laikam, šī panna tomēr var noderēt!

Nr.3. – Kafijas automāts
Forumos un dažādos komentāros cilvēki atzīst, ka neizmanto kafijas automātus. Vai iemesls ir steidzīgais dzīves veids, vai filtri un speciālās kafijas kapsulas, kas allaž laikus jāiegādājas un jāizmanto katram konkrētajam kafijas automātam? Precīzas atbildes nebūs, taču šādi atbild daudzi!

Nr.4. – Fritēšanas aparāts
Arī fritēšanas aparāts tiek pieskaitīts pie neizmantotajām sadzīves tehniskas precēm. Vai cilvēkiem negaršo eļļā vārīts ēdiens vai tā pagatavošana aizņem pārāk daudz laika? Kaut kādu iemeslu dēļ fritēšanas aparāti ir nolikti daudzu cilvēku garažās.

Nr. 5. – Virtuves kombains un Mini putekļu sūcējs
Šī tehnika ir vienlīdz bieži minēta kā ierīces, ko cilvēki neizmanto. Šķiet, ka kas gan var būt ērtāk, kā ātri sagatavot ēdienu ar kombainu vai rūpīgi izsūkt katru dīvāna spraudziņu? Tomēr, kombaini aizņemot pārāk daudz vietas (apdomā šo faktoru pērkot kombainu), bet mini pulekļu sūcēju vienkārši neesot laika izmantot.

Kā tehnika, ko cilvēki izmanto pārāk reti vai nelieto nemaz dažādos resursos minēti arī – elektriskais konservu nazis, elektriskais olu vārītājs, augļu žāvēšanas tehnika, gaisa mitrinātājs, ierīce šokolādes pagatavošanai, produktu tvaicēšanas katls.

Noslēgumā – humora video par saimniecisku sunīti, kurš izmanto par mini putekļu sūcēju!