Sadzīves tehnika, kas ir tiešām noderīga

Lai izvēlētā sadzīves tehnika atvieglotu ikdienu, nevis tikai lieki aizņemtu vietu virtuvē, skapī, vai, sliktākajā gadījumā, bēniņos vai šķūnī, jāizvēlas tikai sev vajadzīgā sadzīves tehnika un nevajag ļauties impulsīviem, pēkšņiem pirkumiem!

Neliels virtuves kombains

Tieši virtuves kombainu lielums ir tas iemesls, kādēļ cilvēki tos nelieto. Daudzfunkcionālie, lielie virtuves kombaini aizņem daudz vietas un arī pēc to lietošanas jāmazgā ir daudz detaļu, tādēļ ātri vien cilvēki sāk atkal lietot sen zināmo metāla rīvīti, parasto mikseri un rokas blenderi.

Ja virtuvē nav daudz vietas, izvēlies nelielu virtuves kombainu ar dažām, pašām vajadzīgākajām funkcijām – tās ir rīvēšana, šķēlēšana, malšana, putošana, sajaukšana. Šāds virtuves kombains ir mazs, viegli kopjams un aizņem tikpat daudz vietas kā elektriskā tējkanna. Apdomā, vai tiešām izmantosi visas lielā virtuves kombaina funkcijas un tās ir nepieciešamas? Labāk izvēlies mazu kombainu, iztērē mazāk naudas un lieto tiešām vajadzīgo!

Trauku mazgājamā mašīna

Ja vien virtuvē pietiek vietas, noteikti iegādājies trauku mazgājamo mašīnu. Tā ietaupa ļoti daudz brīvā laika (līdz pat pāris stundām nedēļā un vismaz 6 – 8 stundas mēnesī!). Apdomājies, cik daudz laika varēsi veltīt citiem mājas darbiem, bērniem, sev un atpūtai! Gadā iegūsi vismaz 60 līdz 80 papildu brīva laika stundas! Un, protams, arī mazgāšanas kvalitāte ir laba, īpaši mazgājot stikla traukus.

Jaudīgs putekļu sūcējs ir labs putekļu sūcējs

Mājokļa tīrīšana ar jaudīgu putekļu sūcēju ievērojami uzlabo kopējo tīrību mājās, jo tīra kļūst ne tikai grīda un paklāji, bet arī mēbeles, aizkari un gaiss visā mājā. Ja salīdzina grīdas sūkšanu ar putekļu sūcēju un mazgāšanu, uzkopšana rūpīgi izsūcot putekļus atstāj ilgāku rezultātu un rada arī svaigāku efektu.

Lai arī bieži domājam, ka kādas sadzīves tehnikas iegāde mainīs mūsu paradumus, visbiežāk tas tomēr tā nenotiek. Izvēlies to, kas atbilst taviem ieradumiem un lieto ar prieku!

Latvijā sadzīves tehniku vari iegādāties daudzos interneta veikalos, piemēram, 1a.lv, 220.lv, elkor.lv, euronics.lv, verners24.lv, pta.lv un citos.