Rudens atpūta

Vasara noslēdzas un nemanāmi ir iesoļojis rudens, kurš atnesis līdzi dzestros rītus, miglas pielietos vakarus un gaisu, smaržojošu pēc aizejošās vasaras svelmaino dienu atskaņām. Katrs gadalaiks ir īpašs ar tā ritmu un nokrāsām, ko sniedz gadalaikam raksturīgās gaisa temperatūras izmaiņas. Rudens nokrāsās dominē dzeltenais, sārti ugunīgais un brūnais, simbolizējot robežu starp aizejošo vasaru un rudeni. Lai rudenīgās dienas padarītu krāsainākas un gaišākas, ļaujies tā ritmam un izbaudi visas nianses, ko piedāvā šis gadalaiks.

1.    Dodies uz kūrortu

Paildzini vasaru par vismaz nedēļu vai divām un dodies uz siltajām zemēm! Izvērtē savas finansiālās iespējas un vēlamās laika pavadīšanas iespējas un esi pāris soļu attālumā no kvalitatīvi pavadītām rudens brīvdienām. Daži padomi par to, kas jāievēro, izvēloties ceļojuma mērķi.

2.    Atpūties kopā ar bērniem

Kvalitatīva laika pavadīšana ar bērniem var pārvērsties par ideālu rudens atpūtu. Dodies pārgājienā, kuru vari pat pārvērst par rudens ekspedīciju ar dažādiem uzdevumiem. Sagatavojies šādai ekspedīcijai laikus, uzzinot šeit, kas nepieciešams šāda laika pavadīšanai. Pastaiga pa Līgatnes dabas takām būs piemērota rudenīgai atpūtai.

3.    Zelta rudens Siguldā

Kad pēdējo reizi esi bijis Siguldā? Sagaidot vēlo rudeni, ieplāno braucienu un vēlreiz no jauna vai arī pirmo reizi apskatītu krāšņās ainavas, kas paveras no Siguldas augstākajiem skatupunktiem. Rudens pilnbriedā pa ceļam apskati Tērveti un ļaujies rudenīgam piknikam.

4.    Pacelies gaisa balonā

Ja vēlies saņemt adrenalīna devu, pacelies gaisa balonā un izbaudi krāsu pielieto Latviju no putna lidojuma savām acīm.

5.    Apmeklē SPA procedūras

Ja jau tagad nogurums gūst virsroku, ieplāno laiku SPA procedūrām. Tās sniegs patīkamu emociju gammu un spēcinās organismu ar tam nepieciešamajiem vitamīniem. Stiprini ķermeni un lutini sevi!