Ragavas taisi vasarā – ratus ziemā!

viasms

Vasara nav tikai atpūtas laiks, bet arī laiks, kad sākt jau laikus gatavoties rudens un ziemas sezonai.

Nereti daudzi no mums nemaz neaizdomājas, cik daudz līdzekļu ietaupītu, ja paši jau laicīgi, vasaras sezonā mājās gatavotu savus mīļākos ievārījumus vai konservētu dārzeņus ziemai.

Pieliec tikai nelielas pūles un velti tam savu brīvo laiku – vāri ievārījumus, konservē gurķus, pagatavo iecienīto “vīriešu zapti” pats, un tev izdosies ievērojami ietaupīt. Gandarījums par paveikto un gardumi visam gadam – ko vairāk var vēlēties!

Ja esi nolēmis vārīt ievārījumus vai konservēt, vispirms vajadzētu izdomāt sastāvdaļas. Pašlaik ir gardo zemeņu un ķiršu laiks. Ja pats neaudzē ogas un dārzeņus savā piemājas dārzā, tad iepērcies Rīgas Centrāltirgū – tur pieejama liela izvēle, atsaucīgas pārdevējas un, protams, veselīgi augļi un dārzeņi. Vēl nepieciešams padomāt par izturīgām stikla burkām un kvalitatīviem vāciņiem, lai gardumus pilnvērtīgi varētu baudīt arī ziemas un rudens sezonā. Dažāda tilpuma stikla burkas un vāciņus atradīsi mājas preču veikalos, piemēram, Depo, Cenu Klubs, Kurši vai citos lielajos tirdzniecības centros. Gatavo gardus ievārījumus, skābē gurķus, marinē tomātus un citus dārza gardumus paša spēkiem. Atceries – nekas nav neiespējams, tev izdosies un varēsi būt lepns, ka esi ietaupījis naudu un pagatavojis ko gardu ar ko iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos.

Ļoti daudzi no mums iztērē vairāk par dažādām precēm un pakalpojumiem, jo nepievērš uzmanību akcijām, īpašo piedāvājumu bukletiem. Ja arī ikdienā vēlies ietaupīt, maksāt mazāk un iepirkties izdevīgāk – ieskaties veikalu akcijas bukletos. Te vari atrast visu lielāko tirdzniecības centru, veikalu akcijas un īpašos piedāvājumus, kas palīdzēs arī tev ietaupīt, maksāt mazāk un taupīt naudu nesarkstot. Arī ietaupot dažus euro vai pat centus tu samazināsi savus izdevumus un varēsi iekrāt naudu, piemēram, ceļojumam vai kādam lielākam pirkumam.

Mums ir daudz vēlmju un vajadzību, nereti visam var nepietikt līdzekļu un no kaut kā var nākties atteikties. Bet ja būsi taupīgāks, iepirksies pārdomāti un sekosi akcijām – tev izdosies samazināt savus tēriņus un atlikt naudu citām, lielākām lietām!

Jebkurā situācijā tavs palīgs ir viasms.lv – šeit droši un ērti vari saņemt no 200 līdz 500 euro un īstenot iecerēto. Ja esi nolēmis jau vasarā sagatavoties ziemai, mēs varam palīdzēt!