Piedalies tirdziņos un pārdod liekās mantas!

ASV ir populāras piemājas izpārdošanas, kad pie garāžas tiek saliktas visas liekās mantas un ikviens garāmgājējs var nākt un nopirkt tās. Vācijā un citās Eiropas valstīs izplatīti ir neoficiāli preču tirdziņi zem gaisa tiltiem, kuros par izdevīgām cenām var nopirkt lietotas preces. Kā Latvijā pārdot liekās mantas?

Andelemandele

Ik gadu arvien populārākas kļūst Rīgā notiekošās Andelemandele tirgošanās dienas, kurās piedalās tūkstošiem cilvēku, pārsvarā sievietes. Arī tu vari laikus noskaidrot tuvāko Andelemandele tirgus dienu, iegādāties dalības biļeti un sapakot apģērbu un aksesuārus, ko vēlies pārdot un piedalīties šajā pasākumā.

Pārdod mantas specializētajos portālos

Apģērbu un aksesuāru pārdošanai speciāli izveidots sludinājumu portāls Atverskapi.lv. Šeit vari izvietot savus sludinājumus un arī iegādāties preces veicot atlasi pēc reģioniem, izmēra, kvalitātes.

Visu veidu preces pārdod sludinājumu portālos

Ja vēlies pārdot mēbeles, sadzīves tehniku vai citas preces, liec sludinājumus ss.lv vai zip.lv. Šajos portālos var pārdot sākot no lietotām mēbelēm, gleznām un grāmatām, un beidzot ar akvārijiem, telpaugiem un mājdzīvniekiem. Mana pieredze liecina, ka ss.lv pārdodot fototehniku par labu cenu, stundas laikā piezvanīja četri cilvēki un vienu no objektīviem pārdevu jau tajā pašā dienā.

Un, protams, vienmēr iespējams pārdot mantas nododot tās antikvariātā, lombardā vai komisijas veikalā. Protams, šiem pārdošanas veidiem ir savi, specifiski nosacījumi, taču vienmēr var mēģināt!