Paspēj izbaudīt vēl pēdējos ziemas priekus!

Tā vien šķiet, ka drīz vien aiz loga iestāsies īsts pavasaris. Bet mēs vēl varam paspēt noķert pēdējos īstos ziemas brīžus un ļauties īstām ziemas aktivitātēm! Sniega vēl pietiekami, arī ledus nav izkusis un dzestrais iemas gaiss arī vēl jūtams.

Tiem, kas ziemā labprāt nodarbojas ar sportu, priecīgi varētu būt par pāris stundu pastaigu piesnigušā parkā, mežā vai vienkārši baudīt piesnigušas pilsētas skatus. Ja aktivitātēm ir liela nozīme, tad tik pat laba un jautra nodarbe varētu būt slidošana. Ledus halles, atvērtas slidotavas, jautru draugu kompānja, tieši tik maz ir nepieciešams, lai dienu padarītu jautru, neaizmirstamu un patīkami pavadītu.

Tāpat, interneta lapās varam atrast informāciju par iespējām izvizināties suņu pajūgā vai doties sniegotā izjādē ar zirgu. Un kad tad vēl būs labāks laiks, ja ne tagad? Šādas ziemas aktivitātes svaigā gaisā būs ne tikai laba izklaide, bet arī lieliska dāvana kā draugiem tā arī mīļotajam cilvēkam, jo, kā zinām, februāris taču tiek dēvēts par mīlestības mēnesi!

Savukārt tad, ja ziemā vēlies izbaudīt ko nebijušu, izvēlies noīrēt kādu pirtiņu meža vidū pie ezera vai dīķa. Iespējams, ka Tu tagad domā, kas tad pirtī iešanā var būt tik ziemīgs? Iedomājies, Tu karsējies pirtī, baudi siltumu un tad skrien ārā pa sniegu, iegremdējies āliņģī un baudi sajūtu pretstatus. Šāda aktivitāte nav domāta tikai drosmīgajiem, jo visam pienāk pirmā reize! Turklāt, karsēšanās pirtī un veldzēšanās ūdenī uzlabo imunitāti, norūda mūsu organismu pret pavasara vīrusiem un sniedz brīnišķīgas sajūtas!

Bet, ja esi aizņemts darbos un neatliek daudz brīvā laika, izmanto iespējas, kas pieejamas Tavā pagalmā. Ar draugiem, radiem vai ģimeni vari vienkārši iziet ārā un baudīt šo sniegoto, balto laiku. Ja ģimenē ir mazi bērni, vari palīdzēt arī viņiem sajust ziemu.

Uzceliet kopā sniegavīru, ar ragaviņām nobrauciet no kalna un vienkārši, izbaudiet ziemu!