Online kredīts jeb ātrais kredīts internetā

Kredīti online – īstermiņa aizdevumi steidzamās situācijās Pienācis laiks kārtējo rēķinu apmaksai, bet alga jau pāris dienas kavējas? Ja aizņemšanās no kāda tuvinieka nav iespējama, tad zini, ka Tev nebūs jāpaliek bez elektrības vai interneta – īstermiņa risinājums var būt online kredīts jeb ātrais kredīts internetā. Apmaksā svarīgus rēķinus un atdod naudu jau nākamajā algas, stipendijas vai pensijas dienā! Turpini lasīt, lai uzzinātu, kā saņemt aizdevumu un kā tiek aprēķināta procentu likme. Kā saņemt aizdevumu? ViaSMS kredīti online ir ļoti vienkārši iegūstami, turklāt gandrīz nekad pie mums netiek prasīti dokumenti. Tomēr ir daži kritēriji, kas nosaka klienta atbilstību aizdevuma saņemšanai un, tāpat kā citiem kredītdevējiem, arī mums tie ir līdzīgi. Lai tiktu piešķirts online kredīts, Tev:

  • jābūt 20 līdz 75 gadus vecam Latvijas Republikas pilsonim;
  • nepieciešama pieeja savai internetbankai;
  • nepieciešams mobilais telefons un e-pasts
  • vajadzīga atbilstoša kredīta maksātspēja.

Kredīti online ir domāti ārkārtas situācijām, tāpēc pirms sper soli par labu aizdevumam, rūpīgi izvērtē kredīta nepieciešamību. Ja Tev steidzami nepieciešama vizīte pie ārsta vai jāsamaksā neatliekams rēķins, tad tas ir saprotams, bet, ja gribi nopirkt jaunu krupju pāri, tad kredīti online nebūs labākā izvēle. Kredīti online paliek aizvien populārāki, tādēļ arvien parādās jauni kredītdevēji. Tomēr esi uzmanīgs un neuzķeries uz maz zināmas kredītiestādes, kas sola ļoti zemas procentu likmes. Mēs, ViaSMS, esam sevi pierādījuši kā viens no pieprasītākajiem un uzticamākajiem kredītdevējiem, kas piedāvā izdevīgus aizdevuma nosacījumus. Vairāk uzzini šeit – https://www.viasms.lv/lv/blogs/kredits-online. Atceries, ka pirms aizdevuma ņemšanas rūpīgi jāiepazīstas ar līguma nosacījumiem! Online kredīts bez ķīlas un galvojuma Kredīti online ir salīdzinoši laba alternatīva, ja Tev nav citu iespēju, kā tikt pie finansējuma. Turklāt liels pluss ir tāds, ka nav vajadzīgi dažādi dokumenti, ko parasti prasa iesniegt bankas vai lielu kredītu aizdevēji. Un tas ir pašsaprotami, jo tiek aizdotas nelielas naudas summas uz īsu atmaksas termiņu. Mēs, ViaSMS, neprasām arī ķīlu vai galvotāju, kas būtiski atvieglo aizdevuma saņemšanu un arī naudas ieskaitīšanas ātrumu. Kredīti online bez dokumentiem ir:

  • ātri – kredīti online jau 20 minūtēs;
  • ērti – ietaupi laiku, nestāvot garās rindās;
  • konfidenciāli – Tavi dati nenokļūs trešo personu rīcībā.

Tieši šo iemeslu dēļ kredīti online tiek aplikti ar augstāku procentu likmi nekā, piemēram, bankās izsniegtie aizdevumi un līzingi. Tomēr jāatceras tas, ka online kredīts nav aizņēmums uz ilgu laiku, tādēļ gada procentu likme galu galā nav tik augsta kā tas būtu gadījumā, ja Tu tikpat nelielu kredīta summu ņemtu uz gadu. Atbildīga aizņemšanās ir pirmais nosacījums, kas jāievēro arī Tev, piesakot aizdevumu pie ViaSMS. Kas ir GPL jeb gada procentu likme? GPL formula tika radīta, lai patērētājs spētu noteikt un salīdzināt dažādu ilgtermiņa kredītu piedāvājumus. Lai gan kredīti online ir īstermiņa kredīti, ko paredzēts atmaksāt īsā laika posmā, likums pieprasa finanšu informācijas atklāšanu. Tādēļ kredītiestādēm ir pienākums norādīt šo procentu likmi savā mājaslapā, lai klienti var salīdzināt cenas un izdarīt izvēli. Gada procentu likme ir kredīta kopējās izmaksas, kas izteiktas gada procentos no piešķirtās kredīta kopējās summas. Izņēmumi ir jebkuras kredīta kopējās izmaksas, kas aizdevējam jāmaksā par jebkuru kredīta līgumā noteikto saistību neizpildi, kas tiek aprēķināta saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumiem. Patiesībā tas nav īsti pareizi, ka gada procentu likme tiek attiecināta uz ātrajiem aizdevumiem, jo online kredīts ļoti reti tiek izmantots vesela gada garumā. GPL dēļ kredīti online var šķist ļoti dārgi. GPL aprēķināšanas piemērs Standarta maksa pie laba aizdevēja par 100 eiro lielu ātro kredītu ir 3,60 eiro. Tas nozīmē, ka kopējā atmaksājamā summa pēc viena mēneša būs 103,60 eiro. Ja kredīti online šādi tiktu reklamēti, tad, iespējams, cilvēkiem nebūtu tik noraidoša attieksme pret šo pakalpojumu, jo samaksa rezultātā ir visai saprātīga, ņemot vērā, ka online kredīts tiek izsniegts bez ķīlas, galvojuma un dokumentiem. Paņemts online kredīts, bet nevaru to atmaksāt. Kā rīkoties? Pirmkārt, ne velti tiek uzsvērts tas, ka online kredīts ir atbildība un ir rūpīgi jāizvērtē sava finansiālā situācija un iespējas atdod naudu, ko aizņēmies. Tomēr ir iespēja atmaksas termiņu pagarināt. Šis ir maksas pakalpojums, kas vairumā gadījumu sastāda 3,6% no neatmaksātās parāda pamatsummas. Tas nozīmē, ka Tev jau no paša sākuma ir jābūt pārliecinātam, ka spēsi atdot aizdevumu kopā ar procentu likmi bez pagarināšanas. Tiem, kas atsakās pildīt kredītsaistības, ir jārēķinās, ka var nākties maksāt soda naudu (līdz 0,5% dienā) un parādnieka vārds tiks iekļauts parādnieku datu bāzēs. Ilgstošu saistību neizpildes gadījumā var nākties rēķināties arī ar parādu piedziņu. Kredīti online – tā ir atbildība. Izvērtē maksātspēju! Kā jau minējām, ja kredīti online netiks atdoti laikā, tad nāksies saskarties ar nepatīkamām sekām – parādu piedzinēju sankcijām un sabojātu kredītvēsturi. Kredīti online – iespēja, kas jāizmanto apdomīgi.