Nepieciešams izdevīgs naudas aizdevums?

Naudas kredīts Tavā kontā 20 minūtēs Tā nu tas mūsdienu pasaulē ir iegrozījies, ka nauda nereti spēlē izšķirošu lomu dažādās dzīves situācijās. Ikvienam laiku pa laikam gadās kāds steidzams pirkums vai vajadzība, kas nav ticis iekļauts savā vai ģimenes budžetā. Kur meklēt papildu naudas summu? Lūgt vecākiem, radiniekiem vai draugiem? Ne vienmēr tuvākie var palīdzēt. Tādos gadījumos mēs, ViaSMS, sniedzam iespēju izmantot mūsu pakalpojumu “naudas kredīts internetā”. Naudas kredīti – mūsdienīgs aizdevuma veids Atkarībā no kredītdevēja, naudas kredīti tiek izsniegti gan pavisam nelielos apjomos, gan vairāku tūkstošu eiro vērtībā. Mēs izsniedzam divu veidu kredītus – ātro aizdevumu un naudas kredītu:

  • ātrais naudas kredīts sniedz iespēju iegūt aizdevumu līdz 3000 eiro;
  • elastīgais aizdevums sniedz iespēju saņemt aizdevumu no 100 eiro līdz 3000 eiro;
  • naudas kredīts ļauj aizņemties no 300 līdz 3000 eiro lielu naudas summu.

Naudas kredīts internetā tiek izsniegts visiem Latvija iedzīvotājiem, kuriem ir pastāvīgs darbs vai cits regulārs ienākumu avots – pensija, stipendija vai pabalsts. Bezķīlas naudas kredīts Ātrie naudas kredīti ir vieglāk pieejami nekā banku aizdevumi, bet tas nenozīmē, ka nauda ir pieejama ikvienam, kam tā ir vajadzīga. Kā jau tika minēts, tad, pirmkārt, ir nepieciešams pastāvīgs ienākumu avots. Lai saņemtu ViaSMS aizdevumu, Tev ir jāatbilst vēl šādiem nosacījumiem:

  • nepieciešama pastāvīga dzīvesvieta Latvijas teritorijā;
  • jābūt Latvijas Republikas pilsonim vai nepilsonim ar pastāvīgu uzturēšanās atļauju;
  • jābūt vecumā no 20 līdz 70 gadus vecam;
  • nepieciešama pozitīva kredītvēsture.

ViaSMS ātrais naudas kredīts internetā ir atšķirīgs ar to, ka tam nav vajadzīga ne ķīla, ne trešās personas galvojums. Aizdevumi bez ķīlas jeb kredīti bez ķīlas ir viens no pieprasītākajiem aizdevumu veidiem interneta vidē, tādēļ sekojam līdzi pieprasījumam un piedāvājam to, kas klientiem visvairāk ir nepieciešams. Ko ņemt vērā pirms aizņemšanās? Naudas kredits un jebkurš cits aizdevums ir atbildība, tādēļ pirms šādu saistību uzņemšanās ir jāsaprot, ka naudas kredīti internetā ir piemēroti tikai ārkārtas situācijām, nevis ikdienas tēriņiem. Tādēļ mēs vienmēr uzsveram rūpīgi izvērtēt kredīta nepieciešamību. Noteikti ir jāizvēlas arī atbilstoša naudas summa, kas nepieciešama, jo lielāka apjoma nauda var radīt sarežģījumus ar kredīta atmaksāšanu līgumā noteiktajā termiņā. Naudas krediti ir paredzēti šādām situācijām: neatliekamu preču vai pakalpojumu iegādei;

  • rēķinu apmaksai;
  • ārsta apmeklējumam;
  • mērķu sasniegšanai (skolas, darba vajadzībām).

Skaidrs, ka lielāka apjoma naudas kredits ir arī lielāka atbildība, tādēļ ir svarīgi saprast, uz kādu laika posmu aizņēmumu vislabāk ņemt, lai spētu to laikā un bez parādiem atmaksāt. Atkarībā no aizdevuma veida, kredīta atmaksas termiņi  ir dažādi – atrie naudas aizdevumi, vai elastīgais aizdevums ir ar termiņu līdz 60 mēnešiem, bet naudas krediti ir jāatmaksā 6 līdz 12 mēnešu laikā. Naudas kredīts lielāku preču iegādei Atrie naudas aizdevumi ir piemēroti steidzamu un neatliekamu preču iegādei un šie kredīti parasti ir jāatdod pēc mēneša – nākamajā algas dienā. Savukārt, naudas kredīti ir paredzēti lielāku preču iegādei, kas dotajā mirklī varbūt nav steidzami vajadzīgas, bet ilgtermiņā bez tām nevar iztikt, piemēram:

  • lietota auto iegādei;
  • sadzīves tehnikas iegādei;
  • remontam;
  • studijām;
  • datoram un citām svarīgām precēm un pakalpojumiem

Naudas kredits ir piemērots risinājums atbilstoši ikviena finansiālajām spējām un apstākļiem, jo tam ir vairākas priekšrocības. Kredītu vari izmantot gandrīz jebkuram mērķim, jo ViaSMS nelūgs iemeslu, kādēļ Tev nepieciešama nauda. Tādējādi tas ir daudzfunkcionāls aizdevums, ko var izmantot dažādiem mērķiem. Kāpēc pieteikties internetā? Pieejamība internetā kredītu pakalpojumus ir padarījusi ārkārtīgi populārus. Tas nozīmē, ka kredītdevējiem ir jātur līdzi pieprasījumam, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes. Tādēļ mēs, ViaSMS, esam parūpējušies par to, lai pie mums varētu iegūt gan ātro aizdevumu, gan naudas kredītu. Iemesli, kādēļ naudas kredits pie mums būs īstā izvēle:

  • nauda tiek ieskaitīta ļoti īsā laikā – dažkārt pat desmit minūšu laikā;
  • nav nepieciešami dokumenti;
  • nav ilgu pārbaudes procesu;
  • nav vajadzīga ne ķīla, ne galvotājs.

Ja agrāk bija jāmeklē aizdevējs un jāapmeklē tas personīgi, tad tagad viss notiek digitālā vidē. Izvēloties ViaSMS finanšu pakalpojumus, Tu ievērojami ietaupīsi laiku uz garo rindu un kredīta apstiprināšanas rēķina. Aizņemies prātīgi! Aicinām katru klientu kārtīgi izvērtēt savas iespējas atmaksāt kredītu, jo tikai atbildīgi aizņemoties, Tu spēsi novērtēt ViaSMS sniegtās priekšrocības. Piesakies kredītam tikai neatliekamās situācijās un neizmanto to, lai risinātu ilgtermiņa problēmas. Ātrais naudas kredīts var būt noderīgs un izdevīgs tikai tad, ja tiks izpildītas visas aizdevēja prasības. Ja esi pilnīgi pārliecināts par kredīta nepieciešamību, tad pēc pieteikuma apstiprināšanas nauda Tavā kontā tiks ieskaitīta jau pāris minūšu laikā. Uztici mums savas ieceres, un mēs piedāvāsim piemērotākos kreditēšanas nosacījumus!