Laiks iegādāties telti, laivu un guļammaisus!

Šovasar ieplāno atpūtu kādā no Latvijas dabas parkiem, tālā lauku nostūrī vai kādas skaistas upes ielokā. Atpūta dabā sniegs pozitīvas emocijas un daudz labu atmiņu, tāpēc vienkārši jāizvēlas viss inventārs un jādodas ceļā!

Teltis

Tūrisma preču veikalos vari iegādāties dažādu lielumu teltis – divvietīgas pārim, lielākas ģimenei vai pat teltis ar vairākām „istabām” – pietiekami lielai draugu vai radu kompānijai. Ja izvēlēsies kādu no lielajām teltīm, tādā varēs uzturēties līdz pat 15 cilvēkiem vienlaikus.

Laivas

Izvērtē savas laivošanas prasmes un apdomā, kāda laiva derēs vislabāk! Šobrīd var iegādāties visdažādāko veidu laivas – piepūšamās gumijas laivas, dažādu veidu kajakus,  slaloma laivas, makšķernieku laivas un citas. Plašā izvēlē laivas nopērkamas šeit.

Guļammaisi

Jaunāko ražojumu guļammaisi ir ērti un patīkami – tie ir pietiekami silti (specializētajos veikalos vari izvēlēties guļammaisu ar atbilstošu piemērotību konkrētam klimatam un gaisa temperatūrai), kā arī tie ir ražoti no labiem, dabiskiem materiāliem. Tāpat var izvēlēties visdažādāko izmēru guļammaisus, katra ķermenim atbilstošā garumā un platumā.

Teltis, laivas un guļammaisus vari iegādāties šajos interneta veikalos –

//www.1a.lv/turisma_atputas_preces/teltis

//220.lv/lv/turisms_un_atputa

//www.gandrs.lv/turisma-inventars/

Noskaties noderīgu video (angļu val.) un uzzini, kādā vietā ierīkot savu telšu pilsētiņu un ko jāņem vērā!