Labākie kempingi atpūtai pie dabas

DridzaVisa gada garumā dzīvojam pilnīgā komfortā – mājās mūs sagaida silti radiatori, ierastā gulta, mīkstais dīvāns un virtuve, kurā viss ir pierasts un pa rokai. Kad pienāk atvaļinājums, pirmais vilinājums ir doties tikpat laiskā atpūtā – nakšņot viesnīcā, peldēt baseinā un ēst vakariņas pilsētas krodziņos un restorānos. Ja tomēr vēlies pabūt tuvāk dabai un izbaudīt aktīvu atpūtu, izvēlies dzīvošanu kādā no kempingiem!

Ja vēlies kaut ko no ikdienas pavisam atsķirīgu, kempingā nakšņo teltī – tu varēsi uzstādīt telti pašā ezera vai upes krastā, vai citā,  skaistā kempinga nostūrī.

Vairumā kempingu var palikt arī kemperos – šis veids ir labākais lielākām ģimenēm ar bērniem, jo ir gan ērts, gan ekonomiski izdevīgāks kā nakšņojot viesnīcās.

Kempingos vari izvēlēties arī nakšņošanu mājiņās. Pārsvarā piedāvājumā ir divvietīgās un četrvietīgās kempingu mājiņas, to aprīkojums katrā kempingā atšķiras.

Kurzemē zināmākais kempings ir „Piejūras kempings” Ventspilī. Tas atrodas Ventspils pilsētā, skaistā, ainaviskā teritorijā un ļoti tuvu jūrai – tā ir turpat, aiz kāpām. Ja izvēlēsies šo kempingu, būsi gan dabā, gan arī pilsētā un varēsi izmantot visas iespējas, ko tā sniedz. Vairāk informācijas atradīsi šeit.

Dridza_Kempings

Latvijas upju un ezeru novadā Latgalē vari izvēlēties kempingu pie Drīdža ezera, Krāslavas rajonā. Atpūtas kompleksa „Drīdži” kopējā platība ir astoņi hektāri, un tajā var uzņemt līdz pat 900 cilvēkiem vienlaikus.  Ieskaties mājas lapā šeit, apskati skaistās galerijas un dodies atpūtā pie Drīdža ezera!

Baiļi

Vidzemē, Valmieras rajona Kauguru pagastā atrodas lieliska atpūtas bāze – „Baiļi”. Šeit tiek piedāvāti braucieni ar laivām pa Gauju un Salacu, dažādu veidu plostu ekspedīcijas, speciāli braucieni jauniešiem. Tāpat šeit pieejama interesanta vieta ballītēm – „Čukču jurta”. „Baiļos” iespējams nakšņot kempingu mājiņās, istabās, kemperos, teltīs.