Kultūras programmas

Tev patīk kultūra? Mūsu pilsēta Rīga piedāvā daudz interesantu vietu, lai pavadītu labu un aizraujošu vakaru kopā ar ģimeni un draugiem, piemēram, Latvijas Nacionālā Opera, Latvijas Nacionālais teātris.

Mēs piedāvājam TOP 5  gaidāmas rudens/ziemas programmas!

Sāra Braitmane 

space-2_2518183b

23. novembrī angļu operetiskās popmūzikas dziedātāja — liriskais soprāns, dziesmu autore, aktrise un dejotāja Sāra Braitmena kļuva pazīstama ar savu duetu kopā ar Andrea Bočelli — Time To Say Goodbye, debešķīgās un spēcīgās balss īpašniece, operas un popmūzikas dīva Sāra Braitmena atgriežas uz skatuves “Arēna Rīga”, lai priecētu un no jauna pārsteigtu savus fanus. Pasaulslavenā dziedātāja koncertturnejā uzstāsies ar savām pasaules hitu melodijām un neparastu, aizraujošu lāzeru videošovu!

2. Romeo un Džuljeta 

460x460

Latvijas Nacionālā Opera piedāvā Sergeja Prokofjeva balets „Romeo un Džuljeta”, kas tapis pēc Viljama Šekspīra ģeniālās traģēdijas motīviem, neapšaubāmi ir viens no populārākajiem sava žanra paraugiem 20. gadsimtā. Muzikālais vadītājs un diriģents: Mārtiņš Ozoliņš. Šī izrāde piedāvā jaunu skatienu uz pazīstamu stāstu.

3. Titāniks 

9

Tev nepatīk skatīties kādu skumju stāstu, tad Nacionālais teātris piedāvā aizraujošu mūziklu, kas ir  ir ideāla, šarma un erotikas apdvesta pasaule, kurā nav depresīvas sadzīves, tātad – seksīga pasaka, kuru noskatoties vidējo pieaugušo indivīdu pārņem sajūta, ka arī viņa dzīvē turpmāk viss kļūs brīnišķīgāks. Režisors – Regnārs Vaivars piedāvā parastu, bet ļoti interesantu kamermūziklu visiem, kuri grib labi pavadīt laiku.

4. Enrike Iglesiass “Sex and Love” 

Enrique-Iglesias-Sex-and-Love-2014-1200x1200

7. decembrī “Arēna Rīga”” uztāsies viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē, latino popzvaigzne Enrike Iglesiass. Mūziķis ieradīsies sava jaunākā albuma “Sex and Love” pasaules koncerttūres ietvaros. Tas ir ideālais variants jauniešiem, kuriem patīk dzīvā, ātrā mūzika, kuru piedāvā viens no populārākiem popzvaigznēm!

5. Andrea Bočelli 

Andrea_Bocelli_O2_Dublin_2014_live_concert_date_confirmed_for_Friday_November_14th_buy_tickets_tenor_headline_show_with_orchestra_choir_irish_tour_announced_passione_studio_album_release_music_scene_ireland

Mēs nevaram palaist garām un nepieminēt, ka 10,. janvāri 2015. gadā ar savu koncertu “Arēna Rīga” uztāsies cilvēks ar unikālu balss tembru, slavenais Itālijas tenors, leģenda Andrea Bočelli! “Ja Dievs dziedātu, viņa balss skanētu kā Andrea Bočelli!” šādus vārdus par vienu no pasaulē populārākajiem dziedātājiem sacījusi Selīna Diona. Šo koncertu tev nedrīkst palaist garām, tāpēc ka tādu skaistu balsu tu neaizmirsti visu savu mūžu. Tas ir lepnums, ka Rīga gaidā zvaigzni ar talanti un brīnišķīgu balsi.

Patīkamu un kultūru bagātu gada nogali!