Krāšanas plāns plus kredīts internetā = Tavs sapņu auto

Vēlies iegādāties savu sapņu auto, bet nav tam nepieciešamo līdzekļu? Uzzini, kā vislabāk iekrāt naudu un kā auto iegādē var palīdzēt kredīts internetā!

Lai iegādātos sen kārotu auto, Tev būtībā ir trīs iespējas – naudu sakrāt, aizņemties vai vienkārši iegādāties auto līzingā. Visdrīzāk Tavs sapņu auto nav pilngadību sasniedzis golfiņš, tāpēc tā vērtība varētu būt mērāma patsmit vai pat vairākos desmitu tūkstošu eiro. Lai iegādātos šādu auto uz nomaksu, būs nepieciešama pirmā iemaksa aptuveni 10% apmērā no kopējās summas. Tad nu Tev būtībā ir trīs iespējas:

  1. Izdomāt krāšanas plānu un pēc iespējas ātrāk sakrāt nepieciešamo naudas summu;
  2. Ja Tev pieder auto, kas nav gluži sapņu auto, bet kaut kā uz priekšu iet, to iespējams atdot auto tirgotājam kā pirmo iemaksu;
  3. Pastāvīgu un stabilu ienākumu gadījumā, izmantot tādu naudas aizņemšanās iespēju kā kredīts internetā!

Izdomā krāšanas plānu

Ja esi nolēmis naudu iekrāt, sastādi plānu un centies saprāta robežās pie tā turēties. Gluži badoties mašīnas dēļ noteikti nav ieteicams, taču pārskatīt savus ikdienas ieradumus un tēriņus gan noteikti nenāks par ļaunu.

Atliec noteiktu summu

Izskati savu interneta bankas izrakstus, pieraksti savus izdevumus un apzini, cik lielu summu Tu katru mēnesi varētu bez problēmām atlikt un netērēt. Iespējams Tu kaut kam tērē vairāk naudu, nekā būtu nepieciešams, piemēram:

  • Bieži ēd ārpus mājas, lai gan varētu pats gatavot pusdienas un vakariņas;
  • Regulāri izklaidējies ārpus mājas, tērējot daudz naudas bāros un klubos;
  • Iegādājies jaunu apģērbu, elektroierīces vai citas lietas, kas Tev īsti nav nepieciešamas, bet gan vienkārši ir iepatikušās.

Turpmāk katru reizi pirms grasies veikt kādu impulsa pirkumu vai doties neprognozējami vērienīgās izklaidēs, iztēlojies savu sapņu auto un atceries par savu mērķi. Lai vieglāk neaizmirst par apņemšanos krāt – pielīmē sava sapņa auto bildi makam vai kredītkartei!

Foto: Pixabay.com

Izmanto bezmaksas izklaides iespējas

Lai dzīve, krājot naudu auto pirmajai iemaksai, nešķistu tik drūma, noteikti parūpējies par savu veselo saprātu ik pa brīdim izklaidējoties. Taču esi apdomīgs – izmanto tik daudzos bezmaksas (vai maz maksājošos) izklaides veidus:

  • Bezmaksas koncertus un performances, kas Rīgā notiek regulāri;
  • Dodies pastaigās, velobraucienos vai pārgājienos dabā;
  • Organizē ballītes, filmu skatīšanās vai spēļu vakarus mājās – tas noteikti būs ekonomiski izdevīgāk nekā doties sirojumā pa Vecrīgas naktslokāliem.

Esi radošs, iesaisti savus draugus un drīz Tu atklāsi, kā bezmaksas izklaides var būt tikpat jautras kā naudas notriekšana dažādās izklaižu vietās.

Atbrīvojies no liekā

Vienmēr noder arī pārskatīt visus skapjus mājoklī un pameklēt, vai tur putekļus nekrāj kāda Tev lieka lieta, kas varētu interesēt kādu citu. Dāmām visdrīzāk varētu mājās atrasties kādas gandrīz jaunas kurpes vai kleita, ko pārdot, bet vīriešiem iespējams mājās mētājas kāda vairs neaktuāla tehnika. Savāc visu lieko un mēģini pārdot kādā interneta portālā vai krāmu tirdziņā. Nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu – atbrīvosi māju no liekām lietām un iegūsi papildu naudiņu savā krājkasē ar birku “Sapņu auto”.

Ja negribi krāt, ir citas iespējas

Tādā gadījumā, ja izlasīji visu iepriekš minēto un Tev likās, ka ir raksturota neiespējamā misija, tad pastāv arī pārējie divi naudas iegūšanas veidi – esošā auto pārdošana un kredīts internetā.

Esošais auto kā pirmā iemaksa

Gadījumā, ja esi jau kāda, iespējams, ne tik sapņaina auto īpašnieks, tad vari izmantot kādu no šīm divām iespējām:

  • Piedāvāt savu auto kā pirmo iemaksu Tava sapņu auto dīlerim;
  • Pats pārdot savu auto, lai iegūtu naudu pirmajai iemaksai.

Nav garantijas, ka Tavs auto būs pietiekami vērtīgs, lai nosegtu visu pirmās iemaksas apjomu, taču vismaz daļu no nepieciešamās summas tas spēs segt. Lielāku summu pirmajai iemaksai varēsi iegūt tad, ja papūlēsies un pats pārdosi savu veco mašīnu, jo auto dīleri tā vērtību varētu noteikt zemāku par aktuālajām tirgus cenām.

Foto: Pexels.com

Kredīts internetā pirmajai iemaksai

Ja Tev ir patstāvīgi ienākumi un laba maksātspēja, iespējams, ka ātrāk pie sapņu auto palīdzēs tikt kredīts internetā. Atkarībā no nepieciešamās naudas summas, naudas kredīts internetā var gan segt visu nepieciešamo summu, vai arī būt noderīgs tad, ja gandrīz jau esi sakrājis visu mašīnai nepieciešamo naudu, bet palicis vien mazumiņš. Piemēram, Viasms piedāvātais kredīts internetā, ļaus Tev aizņemties naudu summā līdz pat 1500 eiro, bet atmaksāt naudu būs iespējams arī pakāpeniski. Tas būs gluži kā krāt naudu, tikai Tu jau brauksi ar savu sapņu auto. Tomēr atceries, ka kredīti internetā ir nopietnas finanšu saistības un atšķirībā no naudas krāšanas krājkasītē, Tu nevarēsi pārdomāt – nauda noteiktajos termiņos būs jāatmaksā.

Tāpēc vienmēr pirms aizņemšanās objektīvi izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt!