Ko sola ugunīgais pērtiķis Jaunajā 2016. gadā?

Vairs nav aiz kalniem brīdis, kad braši iesoļosim Jaunajā 2016. gadā. Ieteicams to sagaidīt ar gaišām domām, lielām iecerēm un gribasspēku sasniegt izvirzītos mērķus. Zināms, ka atbilstoši ķīniešu horoskopam, 2016. gads būs Ugunīgā Pērtiķa gads, kas sola ne vienu vien pārsteigumu. Kā vēsta Austrumu kalendārs, Ugunīgā Pērtiķa gads iesāksies 8. februārī, bet turpināsies līdz pat 2017. gada 27. februārim. Uzzināsim, kas ikvienam no mums sagaidāms Jaunajā gadā!

Ar ko izceļas Ugunīgais Pērtiķis?

2016. gada simbola valdošā stihija ir vīrišķā uguns, bet krāsa – sarkana. Ķīniešu astrologi apgalvo, ka uguns ir dzīvības un siltuma avots, kas veicina komunikāciju un simbolizē Sauli. Kā izrādās, Pērtiķim ir ļoti nenosvērts raksturs, bet tajā pašā laikā tas mēdz būt sabiedrības dvēsele, kurai piemīt laba humora izjūta. Tomēr ar Pērtiķi ir jābūt uzmanīgam, jo tas var būt viltīgs, savtīgs un pat nedaudz blēdīgs. Nākamais Ugunīgā Pērtiķa gads būs 2028. gads.

Ugunīgā Pērtiķa labās īpašības

Kā Pērtiķa labās īpašības noteikti jāmin:

  • Liela tieksme pēc zināšanām;
  • Labi attīstīts intelekts;
  • Laba izglītība un atmiņa;
  • Spēja ātri atrisināt sarežģītus uzdevumus vai problēmas.

Kas sagaidāms 2016. gadā?

Pirmkārt, jāpiemin, ka 2016. gads var izrādīties labvēlīgs politiķiem un kultūras nozarē strādājošajiem, bet, ņemot vērā Ugunīgā Pērtiķa dabu, daudzi iegūs jaunus draugus vai nodibinās jaunus kontaktus ar klientiem vai sadarbības partneriem. 2016. gads solās būs aizraujošiem notikumiem piepildīts un produktīvs, kas pavērs jaunus ceļus un iespējas ikvienam. Daudzi vēlēsies iegūt jaunas zināšanas, tāpēc uzsāks mācības augstskolā vai apmeklēs izglītojošus kursus, savukārt citi labprāt dosies ceļojumā, lai gūtu jaunus iespaidus un pasaules redzējumu. Nebrīnieties, ja 2016. gadā radīsies vēlme nomainīt darba vietu un atrast, ko tādu, kas sirdij tuvāks. Kā sola astrologi, darba maiņai piemērots laiks būs līdz rudenim.

2016 Concept Clipped Cards And Lights

Ko Ugunīgais Pērtiķis sola mīlestībā?

Liela daļa vēlēsies atgriezt dzirksteli esošajās attiecībās vai tiem, kuriem pašlaik otrās pusītes nav, to atrast. Tomēr jārēķinās, ka cilvēki tieksies pēc neatkarības un brīvības, kas attiecībās var radīt problēmas. Ugunīgais Pērtiķis ir kaislīgs, tāpēc tāda būs arī mīlestības fronte 2016. gadā.

Neaizmirstiet par finansēm!

2016. gadā mums jābūt ļoti rūpīgiem, plānojot savas finanses. Jāraugās, lai netiek pieņemti nepārdomāti un impulsīvi lēmumi, kas visai raksturīgs Ugunīgajam Pērtiķim. Ja Jaunajā gadā plānoti lieli pirkumi, tos labāk atlikt uz gada beigām.