Ko dāvināt sievai Ziemassvētkos?

Lieliem soļiem tuvojas gada ģimeniskākie svētki – Ziemassvētki. Tas ir laiks, kad savus mīļos cenšamies iepriecināt ar kādu simbolisku vai ilgi kārotu dāvanu. Kad visiem dāvanas jau sarūpētas, tev prātā joprojām ir doma – ko dāvināt sievai? Smelies idejas ieteikumos!

 

Skaistumam un ķermenim

Jebkura sieviete būs iepriecināta par skaistumkopšanas procedūru, vai tā būtu masāža, vai kāda no SPA procedūrām. Aroma masāžas, ķermeņa ietīšanas procedūras, kas relaksēs un ļaus atslēgties no ikdienas raizēm. Tradicionālo masāžu vietā sniedz nebijušas emocijas ar Taizemes masāžas apmeklējumu. Noorganizē arī viņas aizvešanu un atvešanu uz procedūru!

Biļetes uz kultūras pasākumu

Gaidāms tavas otras pusītes iecienītākās grupas koncerts? Tā ir lieliska iespēja, kā pārsteigt viņu nesagatavotu,kas noteikti radīs patīkamas emocijas. Tāpat arī teātra biļetes nav peļama doma – uzdāvini divas, jo tad būs iespēja vairot kopā būšanu.

Īpaši viņai veidots kalendārs

Izvēlies mīļas fotogrāfijas ar bērniem, no ceļojuma vai nozīmīgajiem gada svētkiem, kas kalendāru padarīs neatkārtojamu. Tajā vari arī īpaši atzīmēt datumus ar radinieku vai draugu dzimšanas dienām. Sirsnīga dāvana, kas katram mēnesim radīs īpašu noskaņu. Ieskaties PictureHappy kalendāra izveidošanas iespējās!

Smaržas un aksesuāri

Ja iepriekš esat bijuši smaržu veikalā un viņa ir izrādījusi interesi par kādu smaržu aromātu, bet to neiegādājās, smaržas būs laba dāvana un būsi trāpījis 10-niekā. Katrai sievietei ir arī kāre uz skaistumlietām – vai tie būtu auskari, kaklarotas, piespraudes, varbūt kuloni! Ja pārzini viņas gaumi, tad šī būs piemērota dāvana!

Dāvanu karte

Lai arī daudzi pret dāvanu kartēm izturas ar lielu skepsi un uzskata to par sliktu dāvanu, tā nebūt nav! Ja dāvanu karte paredzēta īpašam mērķim īpašā vietā – kāpēc ne?! Ja vēlies, piemēram, parūpēties par sievas labsajūtu, sarūpējot kādu no SPA procedūrām, iegādājies dāvanu karti kādā no skaistumkopšanas centriem. Tāpat arī dāvanu karte parfimērijas vai kosmētikas veikalā nav slikta doma – tā nebūs iespējams nokļūdīties dāvanas izvēlē! Šeit atradīsi idejas, kā skaisti noformēt dāvanu karti!

Neaizmirstamas sajūtas radīs mazliet neierastākas aktivitātes. Piemēram, izbrauciens ar suņu pajūgu, vakariņas tumsā u.c. Piedzīvojums garantēts! Apskati piedāvājumu šeit.

Fotosesija, romantiska atpūta nedēļas nogalē viesu namiņā, hobijkursu apmeklējums, mūzikas CD – tikai dažas no iespējām, ar ko iepriecināt un pārsteigt sievu Ziemassvētkos!