Ko darīt aprīlī?

Straujiem soļiem iesācies pavasaris un atnācis aprīlis, kad aizvien vairāk laika vēlamies pavadīt atpūšoties. Kamēr laikapstākļi mūs vēl nelutina ar siltu sauli, lai varētu doties pie dabas, var paspēt izbaudīt kultūru, apmeklējot dažādus pasākumus.
Aprīļa mēnesis piedāvā dažāda veida pasākumus atbilstoši ikviena gaumei. Mēs sniegsim dažus piemērus brīvā laika pavadīšanai aprīlī.

Izstaigā Stūra māju

Bijusī čekas ēka Rīgā, uz Stabu un Brīvības ielas stūra, ir atvērta apskatei un ekskursijām pa ēkas pagrabiem un cietuma kamerām.Stura_maja_LV Ir iespējams apmeklēt arī bezmaksas ekspozīciju.
Ekspozīcijas darba laiks:
Pirmdien: 10:00–17:30
Otrdien: slēgts
Trešdien: 12:00–19:00
Ceturtdien: 10:00–17:30
Piektdien: 10:00–17:30
Sestdien: 10:00–16:00
Svētdien: 10:00–16:00

Riga Jazz Stage 2015

No 9. līdz 11. aprīlim kino Splendid Palace notiks Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss „Riga Jazz Stage 2015” nominācijās “Džeza vokāls” un “Džeza trompete”. ”Riga Jazz Stage” mērķis ir sniegt jaunajiem mūziķiem iespēju piedalīties starptautiskā konkursā kopā ar jauniem džeza izpildītājiem no dažādām pasaules valstīm, tādējādi gūstot ievērojamu pieredzi tālākai profesionālajai darbībai. Šogad mūsu valsti konkursā pārstāvēs seši dalībnieki.

“Pusnakts šovs septiņos” ar Jāni Skuteli

izrade-ir-veidota-pec-ta-pasa-amerikanu-late-night-show-formata-ka-vakars-ar-renaru-zeltinu-latvijas-televizija-ir-tikai_3786211387

Ja vēlaties no sirds izsmieties, tad iesakām apmeklēt Latvijā pirmo “televīzijas raidījumu”, kuru var redzēt tikai un vienīgi tiešraidē. Tas nozīmē, ka šovu nav iespējams redzēt nekur citur kā tikai uz vietas filmēšanas laukumā.
“Pusnakts šovs septiņos” ar Jāni Skuteli notiks 12. aprīlī plkst.19:00 mūzikas namā “Daile”.

Basketbola komanda VEF RĪGA pret AVTODOR

BC_VEF_Rīga.svg

Ja tomēr aprīlī vairāk gribas izbaudīt sporta pasākumus, tad 15. aprīlī varat doties uz Arēna Rīga, kur notiks VTB vienotās līgas spēle, kur mūsu basketbola komanda VEF RĪGA cīnīsies ar Krievijas rūpniecības pilsētas pārstāvošo “Avtodor” komandu.

 

Šie bija tikai daži piemēri, kur varat doties aprīlī, lai atpūstos un baudītu kultūru. Kad laikapstākļi uzlabosies, dodieties izbaudīt svaigu gaisu un relaksāciju ārpus sienām, lai uzņemtu enerģiju un spēku jauniem darbiem! Savukārt, ja vēlaties uzzināt, kādus vēl kultūras brīnumus slēpj aprīlis, tad droši izpētiet internetu, lai atrastu interesantāko piedāvājumu šim mēnesim!