KINO – laba ideja pavadīt kā pavadīt garās brīvdienas!

Ko darīt garajās svētku brīvdienās?  Kino ir laba problēmas risināšana! Ja tev patīk labas filmas, Tu vari apmeklēt kinoteātri kopā ar savu ģimeni vai draugiem! Kas šobrīd aktuāls un, kuru filmu izvēlēties tieši Tev?

Mēs piedevājām mūsu TOP 5 gaidāmas rudens/ziemas pirmizrādes!

#5

Nakts reportieris

nightcrawler-poster

Žanrs: Trilleris, drāma, detektīvfilma

“Nakts reportieris” ir asinis stindzinoša krimināla rakstura drāma ar Džeiku Džilenholu, kuras darbība risinās mūsdienu Losandželosas naksnīgajās ielās. Lū Blūms ir jauns, motivēts vīrietis, kurš, izmisīgi meklējot darbu, uzduras Losandželosas pagrīdes kriminālžurnālistikai un visām ar to saistītajām rūpēm, problēmām un azartam.

Kinoteātros jau no 21. novembra

#4

Neciešamie bosi 2

425_horrible_bosses_2

Žanrs: Komēdija

Populārās komēdijas “Neciešamie bosi” turpinājumā uz ekrāniem atgriežas skatītāju iemīļotie komiķi Džeisons Beitmans, Čārlijs Dejs un Džeisons Sudeikis, kā arī Dženifera Enistone, Džeimijs Fokss un citi.

Kinoteātros jau no 28. novembra

#3

Džons Viks

PHGyeBP6gM3EJO_1_m

Žanrs: Trilleris, asa sižeta filma

Džons Viks (Kianu Rīvss galvenā lomā) – reiz leģendārs algotais slepkava, kas pārtraucis savu nodarbi pēc savas sievas nāves. Viņš dzīvo noslēdzies vientulībā līdz brīdim, kad kāds jauns gangsteris-sadists izdomā iztraucēt viņa mieru…

Kinoteātros jau tagad!

#2

Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1. daļa

98754967_o

Žanrs: Piedzīvojumu filma, asa sižeta filma, zinātniskā fantastika

Visi gaida šo filmu, un tā ir taisnība! Mums gaida dinamiskā, briesmu un nemieru piesātinātā filma ar Dženiferu Lorensu galvenā lomā. Visas atbildes par to kas notiks ar Katnisu tālāk, kurai drosme mainīs pasauli, kinoteātros no 21. novembra!

#1

Hobits: Piecu armiju kauja

The-Hobbit-Battle-of-the-Five-Armies-poster-9-691x1024

Žanrs: Episka pasaka, piedzīvojumu filma, fantāzija

Hobits: Piecu armiju kauja” ir trešā, noslēdzošā daļa episkajai filmu triloģijai, kas uzņemta pēc britu rakstnieka Dž.R.R. Tolkīna pasaulslavenā fantāzijas romāna “Hobits” motīviem. Mums gaida visgarākā ciņa (apmēram, 45 minūtes) un iemīļotu aktieru atgriešanas – Martins Frīmens, Īens Makkelens, Keita Blanšeta, Orlando Blūms, Hugo Vīvings un citi.

Filma būs 2D un 3D formātā kinoteātros no 12 decembra!

Novēlam Tev lieliskas un, galvenais, interesantas brīvdienas.