Kāpēc nenopirkt slēpes pavasarī?

Kad slēpošanas sezona beigusies un viss liecina par to, ka ziema uz pāris mēnešiem pametīs Latvijas laukus, ir īstais laiks iegādāties slēpes nākamajai sezonai. Tā ietaupīsi naudu un iegūsi pārdomātu pirkumu!

Domājot par nākamo ziemas sezonu, visiem, kas ir izdomājuši uzsākt ziemas sporta aktivitātes vairāk profesionālā līmenī, ir jāparūpējas par attiecīga inventāra iegādi. Jo īpaši svarīgi tas ir tad, kad arī plāno doties uz iecienītākajiem pasaules slēpošanas kūrortiem. Bieži vien aktuālās sezonas laikā inventārs ir krietni dārgāks, tādēļ naudas taupīšanas nolūkos iegādājies slēpošanas vai snovošanas inventāru pavasarī!

Kur pirkt?

Seko līdzi pavasaras noliktavas tīrīšanām, kur veikalos var iegādāties preces pat ar 70% lielu atlaidi. Ieskaties lielākajos sporta inventāra portālos, kā, piemēram, Fans.lv  distanču slēpošanas piederumu sadaļā, Gandrs.lv  ziemas inventāra katalogā, interneta veikalā 220.lv, Mysport.lv u.c. Atceries, ka tikpat svarīgs kā inventārs, ir arī attiecīgs apģērbs, tāpēc nopērc arī termoveļu un attiecīga materiāla jaku un bikses, sejas masku, kas lieti noderēs aktivitātēs uz kalna.

Ja esi aktīvs ziemas sprota cienītājs un ziemas sezonā diezgan bieži esi kalnā, iegādājoties savu inventāru ietaupīsi uz tā nomu.

Kur slēpot?

Lai arī šķiet, ka līdz ziemai ir vēl tālu, ir taču iespēja arī vēlā pavasarī-vasarā doties uz kādu no ziemīgajiem slēpošanas kūrortiem! Ir vairāki ieguvumi slēpošanai vasarā:

1) tas ir lētāk un var ietaupīt gan par viesnīcu, gan dažādām ārpus aktivitāšu iespējām, piemēram, SPA, restorāni u.c.

2) ir mierīgāk, jo sezona ir beigusies un uz kalna ir krietni mazāk cilvēku. Tātad – viss labākais sniega segums tikai tev!

3) ir saulaināks laiks, kas nenoliedzami ir viens no laba laika pavadīšanas aspektiem.

Tu vari doties uz kādu no Eiropas slēpošanas kūrortiem (Val Thorens vai Tignes Francijā, Livigno Itālijā), uz Skandināvijas sniegotajām virsotnēm (Riksgransen vai Åre Zviedrijā) vai arī uz attālākiem kūrortiem Japānā, Kanādā vai ASV.

Noderīgi ziemas atpūtas cienītājiem

Mājaslapā Slalom.lv atradīsi uzskatāmu kalnu un distanču trašu, kā arī citu ziemas prieku sarakstu, kas ļaus viegli izvēlēties vietu, kur doties atpūsties ziemas laikā.

Saulainā pavasarī atcerēsimies ziemu un sāksim tai gatavoties jau laikus!

Viasms.lv tev var palīdzēt laicīgi sagatavoties ziemas sezonai un iepirkt nepieciešamo inventāru, kā arī sniegs finansiālu atbalstu ceļojumam. Aizņemies naudu un baudi dzīvi!