Kādos gadījumos Tev noderēs ātrais kredīts?

Foto: Pixabay.com

Lai cik rūpīgi Tu visu izplānotu, reizēm dzīve nolemj ieviest savas korekcijas, un notiek kas neparedzēts un absolūti nevēlams. Reizēm šādas situācijas var atrisināt ātri un vienkārši, bet reizēm tās pārvēršas par neplānotiem, steidzamiem papildu izdevumiem, kam nereti nav brīvas naudas. Šādos brīžos palīgā var nākt ātrais kredīts. Kas tas ir, kādām situācijām tas ir paredzēts, kad to noteikti nevajadzētu izmantot un kā to saņemt, uzzini šī raksta turpinājumā!

CV (curriculum vitae) ātrajam kredītam

Ātrais kredīts ir īstermiņa aizdevums, kas pieejams salīdzinoši nelielās summās, parasti no 5 EUR līdz 350 eiro pirmajā reizē, savukārt pēc veiksmīgas aizdevuma atmaksas, maksimālā summa var tikt palielināta līdz 500 eiro vai pie dažiem aizdevējiem pat 700 eiro. Kredīta atmaksas termiņš lielākoties ir 30 dienas, taču daži kreditori piedāvā arī 45 dienu atmaksas laiku. ViaSMS piedāvājumā ir īstermiņa aizdevums ar maksimālo pieejamo summu pirmajā reizē līdz 350 eiro, otrajā līdz 500 eiro, bet turpmākajās līdz 700 eiro uz laiku no 7 līdz 30 dienām. Tā pat kā vairums aizdevēju, arī mēs piedāvājam iespēju par maksu pagarināt kredīta atmaksas termiņu, kas ir ērts papildpakalpojums gadījumā, ja radušās neparedzētas problēmas, kas aizkavē aizdevuma atmaksu līgumā noteiktajā termiņā.

Kādās situācijās noderēs un kad nav piemērots ātrais kredīts?

Kā jau nosaukums saka priekšā, šis ir aizdevums, ko iegūt ātri un atmaksāt ātri. Šāda veida kredīti ir piemēroti tikai un vienīgi neparedzētu situāciju atrisināšanai, kad trūkst naudas līdzekļu, piemēram:

  • dzīvoklī plīsis centrālais ūdensvads, kas nekavējoties jāsalabo;
  • līdz algai atlikušas pāris dienas, bet trūkst naudas izdzīvošanai, pārtikai vai kādam aizmirstam vai steidzamam rēķinam;
  • pēkšņi salūzis auto, kas nepieciešams, lai dotos uz darbu;
  • neparedzētas veselības problēmas, kā ārstēšanu nevar atlikt uz vēlāku.

Foto: Pixabay.com

Ātros kredītus nekādā gadījumā nevajadzētu izmantot:

  • izklaides apmaksāšanai;
  • citu aizdevumu atmaksāšanai.

Tāpat nav vēlams veikt lielus pirkumus, apjomīgus mājokļa vai citus remontus, ieguldījumus biznesā, jo šī kredīta specifika paredz to, ka aizdevums ir jāatdod ne vēlāk kā 30 dienu laikā no aizņemšanās brīža, bet, piemēram, bizness 30 dienu laikā nenes pietiekamus ieņēmumus šī noteikuma izpildīšanai.

Kas vajadzīgs, lai saņemtu aizdevumu?

Milzīga priekšrocība internetā pieejamiem ātrajiem kredītiem salīdzinājumā ar banku aizdevumiem ir birokrātijas neesamība. Jeb citiem vārdiem sakot, Tev nav jāsarūpē papīru un dokumentu kaudzes, ko iesniegt aizdevējam, lai vairāku dienu garumā notiktu izvērtēšana. Viss, kas Tev ir vajadzīgs, lai saņemtu ātro kredītu, ir aktīvs mobilā telefona numurs un aktīvs norēķinu konts kādā no Latvijas bankām. Ātrais aizdevums pie mums Tev ir pieejams, ja:

  • Tu esi 20 līdz 70 gadus vecs;
  • Tu esi Latvijas Republikas iedzīvotājs;
  • Tev ir “tīra” kredītvēsture.

“Tīra” jeb nesabojāta kredītvēsture nozīmē to, ka visas iepriekšējās kredītsaistības Tu esi nokārtojis laikus un neesi iepriekš pārkāpis aizdevuma līguma nosacījumus.

Kā saņemt kredītu?

Foto: Pixabay.com

Aizdevuma iegūšanas process ir pavisam vienkāršs un ērts. Viss, kas Tev jādara, ir:

  • ieej ViaSMS mājaslapā;
  • izvēlies nepieciešamo summu un termiņu, kādā Tu to atmaksāsi;
  • spied “Saņemt aizdevumu”;
  • ielogojies savā lietotāja kontā vai spied “Reģistrēties” un aizpildi prasīto informāciju;
  • pārskaiti uz norādīto bankas kontu 0,01 EUR (lai mēs varam noteikt precīzu Tavu bankas kontu, uz kuru pārskaitīt naudu);
  • iesniedz pieprasījumu un sagaidi apstiprinājumu (5 minūšu laikā Tu saņemsi apstiprinājuma SMS).

Dažu minūšu laikā pēc pieteikuma apstiprinājuma Tavā kontā nonāks ātrais kredīts Tevis izvēlētajā apmērā. Tas arī viss! Nekādu bezgalīgo rindu un stundām ilgas nīkšanas bankā! Tomēr atceries – arī īstermiņa aizdevums ir nopietnas finansiālās saistības, tāpēc pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu!

Zini kādu, kam šis raksts noderētu? Padalies!