Kad ir labākais laiks portatīvā datora iegādei?

Ja vēlies iegādāties portatīvo datoru, īpaši izdevīgi to vari nopirkt dažādu akciju laikā. Parasti šādas akcijas rīko augustā un septembrī, tuvojoties jaunajam mācību gadam, kā arī gadu mijā – decembrī, kad datorus daudzi iegādājas arī dāvināšanai.

Tādēļ, ja esi nolēmis iegādāties datoru par īpaši labu cenu, atliks vien gaidīt kādu izdevīgu atlaižu piedāvājumu vai akciju vasaras izskaņā vai svētku laikā. Tomēr, ja dators ir vajadzīgs jau šobrīd, vienkārši apdomā savas vajadzības, piedāvājumus elektropreču veikalos un arī interneta veikalos.

Izvēlies portatīvo datoru, kas būs atbilstošs tā lietotāju vajadzībām. Iespējams, ka datoru lietos vairāki cilvēki? Jauniešiem patīk spēlēt dažādas spēles un skatīties filmas – šādā gadījumā noderēs portatīvais dators ar labas kvalitātes video karti. Ja redzes dēļ ērtāk lietot datoru ar lielāku monitoru, izvēlies tādu! Neseko modei, tikai savām vajadzībām – tad būsi apmierināts ar iegūto pirkumu!

Ļoti iespējams, ka tieši interneta veikalos atradīsi labākos cenu piedāvājumus. Latvijā populārākie interneta veikali ar plašāko piedāvājumu ir 1a.lv , 220.lv un xnet.lv.

Ieskaties un izvēlies savām vajadzībām atbilstošo – visus piedāvājumus vari grupēt pēc portatīvo datoru cenas, ekrāna diagonāles lieluma, ražotāja zīmola un citiem parametriem. Salīdzini, izvēlies sev labāko un nopērc portatīvo datoru jau šodien!

Vajadzības gadījumā naudu pirkumam vari saņemt ViaSMS.lv – reģistrējies, nosūti pieteikumu un saņem naudu savā kontā pusstundas laikā! Jau šobrīd saviem pirkumiem vari saņemt līdz pat 1000 LVL.