Kā iepriecināt mīļoto Valentīna dienā?

Valentīna diena ir vieni no tiem svētkiem, kas šķiet ienākuši Latvijā uz palikšanu. Arvien vairāk cilvēku nolemj 14. februāri izmantot kā dienu, kad īpaši spēcīgi apstiprināt savas jūtas vienam pret otru. Ja arī esi viens no tiem, kas nolēmis savu mīļoto iepriecināt gada romantiskākajos svētkos, lūk, dažas idejas, kas ļaus pozitīvi pārsteigt Tavu otro pusīti.

Vakariņas ar domu

Daudzi Valentīna dienas vakarā kopā ar mīļoto dodas uz restorānu paēst svētku vakariņas. Lai šis vakars patiešām būtu īpašāks nekā citi, pacenties nedaudz vairāk par galdiņa pierezervēšanu. Lūk, daži piemēri, kā vakariņas padarīt par notikumu:

  • pirms maltītes izejiet pastaigā pa romantiskām vietām, kas Jums atgādina par laiku, kad tik tikko iemīlējāties, piemēram, pirmā randiņa vietas;
  • pagatavo vakariņas pats, iesēdieties kopā mašīnā un aizbrauciet pavakariņot pie jūras vai kaut kur, kur paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu;
  • ja esi domājis par bildinājumu, iespējams šis ir īstais brīdis, kad beidzot pajautāt TO jautājumu?

Katrā ziņā atceries, ka šis ir brīdis gadā, kad pateikt mīļotajam, cik ļoti esi priecīgs būt kopā ar viņu, tāpēc pati ēšana Valentīna dienas vakariņās var būt otršķirīga.

Dāvini pārdomātas dāvanas

Kas var vēl labāk pateikt “Es Tevi mīlu!” kā pārdomāta dāvana, kas šajā gadījumā nebūs kaste konfekšu ar kokosrieksta skaidiņām un mandeli vidū. Lai arī kā gribētos, kaut lieliskas dāvanas būtu tik viegli iegādājamas kā konfekšu kaste, lai pārsteigtu otro pusīti tomēr būs jāpapūlās nedaudz vairāk. Ne jau dāvanas vērtība, bet gan tajā ieliktās pūles un doma ir pati svarīgākā. Iespējams vari pašpikot kādu ideju no šīm:

  • kalendārs ar Jūsu abu kopīgām bildēm;
  • kāda dzēriena pudele ar specializētu etiķeti, piemēram, “Mīlas saldā dzira” un Jūsu abu vārdiem;
  • dāvanu karte muguras masāžai pie profesionāļa + kupons muguras masāžai no mīļotā jau tajā pašā vakarā;
  • jūsu abu mīļāko romantisko dziesmu izlase, pie kuras mājās nodejot kādu deju;
  • iegādājieties aviobiļetes uz jebkuru lēto galamērķi un mīļotajam sagatavojiet aprakstu ar visām romantiskajām lietām, ko ceļojumā darīsiet.

Tāpat atceries, ka vienmēr pārsteigs kāds sīkums, kas gatavots ar paša rokām, piemēram, paša taisīta kartīte ar mīlestību apliecinošiem vārdiem iekšpusē.

Foto: Pexels.com

Tu pazīsti savu mīļoto vislabāk

Plānojot Valentīna dienas aktivitātes un dāvanas vēlams neaizrauties ar oriģinalitāti, bet padomāt pr to, kas varētu patikt tieši Tavai otrajai pusītei. Bailīgiem cilvēkiem diez vai patiks došanās ekstrēmā pārgājienā, bet piedzīvojumu mīļotāji visdrīzāk nebūs sajūsmā par stīvām vakariņām. Iespējams ir kāda lieta, par ko Tu jau kādu laiku dzirdi, ka “ļoti gribētos nopirkt, bet nesanāk”. Tas iespējams ir labs mājiens par to, kurā virzienā meklēt dāvanu. Savukārt, ja mīļotais pēdējā laikā bieži sūdzas par sāpošu muguru un nogurumu, iespējams, tas ir slepens sauciens pēc kopīga SPA apmeklējuma. Ieklausies signālos, ko otrs sūta ikdienā, un piemeklē atbilstošu dāvanu! Ja galīgi nevari neko izdomāt, vienmēr jau paliek arī iespēja vienkārši pajautāt mīļotajam viņa viedokli un vēlmes. Šis variants varētu būt ideāls arī tajos gadījumos, kad zini, ka otrajai pusītei pārsteigumi nepavisam nepatīk.

Ja nedaudz pietrūkst – ātrais kredīts

Ja Tev ir radusies lieliska Valentīna dienas pārsteiguma ideja, bet nedaudz pietrūkst līdzekļi tās realizēšanai, iespējams var palīdzēt ātrais kredīts internetā. Iespējams alga Tev ir tieši pēc 14. februāra, bet svinības atlikt taču nav iespējams un ātrais kredīts var būt palīgs situācijās, kad nepieciešama nauda konkrētā datumā, bet ienākumi gaidāmi vēlāk. Lai saņemtu aizdevumu, Tev jādodas uz aizdevēja mājaslapu, jāreģistrējas un jāpiesaka nepieciešamā summa. Aizdevējs izvērtēs Tavu maksātspēju un sniegs atbildi, vai ātrais kredīts Tev tiek piešķirts. Taču, ja vēlies iegādāties kaut ko lielāku, piemēram, ceļojumu, ātrais kredīts nav pats labākais risinājums. Lielāku pirkumu veikšanai aizdevēju, piemēram, ViaSMS.lv piedāvājuma klāstā ir nevis ātrais kredīts, bet naudas aizdevums, ko var atmaksāt pakāpeniski.

Tomēr, lai arī kādas dāvanas Tu izdomātu, ja padomā ir ātrais kredīts internetā, vienmēr aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!