Kā atrast lielisku dāvanu kāzu jubilejā?

775_4571500Vasara ir kāzu laiks, kad ik gadu tūkstošiem pāru dibina savas ģimenes. Kāzu diena ir tikai viena, taču kāzu jubilejas ir katru gadu, kad arī čakli meklējam šim notikumam piemērotas dāvanas.

Dāvanas gados jaunam pārim

Apdāvināt gados jaunu pāri ir krietni vieglāk kā vidēja vecuma vai senioru. Ja pārim ir bērni, laba dāvana būs kopīga atpūta akvaparkā, viesu namā pie jūras vai upes. Savukārt, ja vēlies uzdāvināt kaut ko tikai pašam pārim, labs ierosinājums atpūsties un pabūt divatā būs uzdāvinot telti, ceļu karti un makšķeres. Ierosini, ka pārim šajā jubilejā jādodas uz viņu bērnības dienu takām, jāatpūšas pie dabas un jāvelta laiks tikai sev.

Allaž jauka dāvana ir pārim sarīkots speciāls, īpašs pikniks. Noskaties šo video, šeit ir pat ēdienu pagatavošanas receptes!

Dāvana vidējās paaudzes pārim

Ja pāra bērni ir jau krietni paaugušies un viņi var atkal veltīt mazliet laika tikai sev, uzdāvini viņiem patīkamu un komfortablu atpūtu, kurā viņi varēs aizmirst ikdienas steigu. Ieskaties Davanuserviss.lv vai Lieliskadavana.lv piedāvājumos – šeit atrodamas dažādas spa procedūras, masāžas, romantiskas vakariņas, ceļojumi pa Baltijas valstīm. Starp citu, laba izvēle var būt arī pārim iemīļotas grupas koncerta biļetes. Mans ieteikums ir dāvināt kaut ko tādu, kas sniegs tikai pozitīvas emocijas un neprasīs īpašu saņemšanos vai drosmi.

Dāvana senioru pārim

Ja pāris ir senioru vecuma, visticamāk, ka trauku, gludekļu un tamlīdzīgu sadzīves lietu viņiem netrūkst, jo tās ir pirktas visa mūža garumā. Līdz ar to mantu dāvināšana varētu nebūt labākā izvēle.

Apdomājies, kādas ir šī pāra intereses. Iespējams, laba izvēle būs „Sporta avīzes” un „Mūsmājas abonements”? Varbūt viņiem patīk iet pirtī vai pat ir sava pirts? Izvēlies un uzdāvini dažādas pirtslietas, klāt pievienojot sirsnīgu apsveikuma kartiņu ar labas veselības vēlējumiem. Ja pāris labprāt iet uz teātri, uzdāvini abonementu nākamajai sezonai. Mīļa dāvaniņa ir arī apgleznotas krūzītes un citi māla priekšmeti, kuros var ietvert gan saņēmēju vārdus, gan novēlējumus. Daudz radošu dāvanu var izvēlēties Meistardarbs.lv.

Lai arī dažreiz mums trūkst ideju, galvenais, ka cenšamies tuviniekus apsveikt. Lai tev jaukas kāzu jubilejas arī šogad!