Ieplāno ceļojumu pavasarī, atpūties izdevīgāk!

Vienmēr laicīga ceļojuma ieplānošana ir izdevīgāka, turklāt ir pietiekami daudz laika, lai izplānotu ceļojuma programmu un apskates objektus. Pavasaris ir ļoti labs laiks, kad sākt domāt par atpūtu rudenī vai ziemā.

Izmanto akciju piedāvājumus

Vairākas tūrisma aģentūras ik pa laikam izsludina īpašus piedāvājumus, akcijas, ko var izmantot kādā īsā laika periodā. Tas nozīmē – ja tev ir padomā ceļojums un esi jau atlicis daļu no naudas līdzekļiem, šādi piedāvājumi ir ļoti izdevīgi un palīdz ietaupīt. Ceļojumu piedāvājumus vari meklēt Travel RSP, Vanilla Travel, kā arī ceļojumus vari meklēt Ceļojumu Bodes mājaslapā.

Pagarini vasaru, atpūties pludmalē!

Ņemot vērā, ka Latvijā vasaru varam baudīt vien pāris mēnešus, lielisks ceļojums būs uz siltām zemēm. Piemēram, uz kādu no Āzijas valstīm vai uz eksotiskajām Maldīvu salām. Atceries, ka vienmēr vari sazināties ar ceļojumu konsultantiem un izklāstīt savas vēlmes. Attiecīgi tām konsultantam ir jāpiemēro tev piemērotākais galamērķis ar iespējami mazāku budžetu.

Baudi Eiropas rudens romantiku

Tad, kad aukstais laiks liek iekrāsoties koku lapām visdažādākajās krāsās, ir īstais laiks baudīt ne tikai Latvijas zelta rudeni, bet arī doties uz Eiropas klasikas sirds – Itālijas – salu Sicīliju. Ja dosies uz Sicīlijas vidieni, piedzīvosi leģendārā seriāla “Krusttēvs” redzētus skatus. Protams, Francijas pērle Parīze ar krāšņajiem Elizejas laukiem, viļņojošu braucienu ar kuģīti pa Sēnas upi. Ja vēlies atklāt Franciju citās nokrāsās, apciemo kādu no 150 mazajiem ciematiem, kur lieliski saskan neskartā laukvides daba un cilvēku apdzīvotās platības.

Pērc ceļojumu ziemai

Ja tavās iespējās ir laicīgi saplānot atvaļinājumu uz ziemas mēnešiem, seko līdzi aktuālajiem piedāvājumiem vai pēdējā brīža akcijām. Ziema ir gadalaiks, kurā ir divējādas sajūtas: dabiska vēlme pēc siltiem saules stariem un vēlme izbaudīt ziemas priekus. Ja ir kāre pēc siltuma, iesaku doties uz vienmēr saulaino Tenerifi Kanāriju salās, savukārt ziemas prieku baudītājiem – aktīvās atpūtas iespējas slēpošanas kūrortos.

Šajā saitē vari atrast 2014. gada ceļojumu tendences un, iespējams, smelties idejas lieliskām brīvdienām!

Gaidot vasaru, izbaudi saulaino Grieķijas video! Ja arī tu vēlies izbaudīt sauli, maigos jūras pieskārienus, liego Vidusjūras un Egejas jūras vēja vēsmas, ar Viasms.lv finansiālo atbalstu tev tas var izdoties. Saņem aizdevumu pāris minūšu laikā un īsteno savu sapni par vienreizēju atpūtu!