Idejas Ziemassvētku dāvanām

Decembris jau ne aiz kalniem, un Ziemassvētki jau ir pavisam tuvu! Vajag gatavoties svētkiem – ziemassvētku egles pušķošana, sniegavīra izveidošana (Protams, ja būs sniegs ;)) un dāvanas zem eglītes. Neaizmirsti savai ģimenei un draugiem uzdāvināt pašu neaizmirstamāko dāvanu! Ja Tev nav idejas ko uzdāvināt, tad ir noderīga palīdzība – mēs esam apkopojuši dažas idejas Ziemassvētku dāvanām.

1. Smaržīgas saldumu paciņas.

Saldumi-2

Katram cilvēkam nenāk par sliktu mazliet salduma. Un tas ir fakts! Saldumu paciņas ir lieliska dāvana visiem, kuri patīk pavadīt ziemas vakarus ar tēju un grāmatu. Jā, vēl patīkamām un neaizmirstamāk dāvanu ir sagatavot pašam – kādu saldumu pēc savām iespējam un, protams, ar mīlestību!

 

 2. Grozs ar garšīgam lietām

2.novogodnayay_korzina

Izveido savu personālu grozu un nopelni to ar garšīgām lietam, piemēram, Tavs grozs varbūt pilns ar konfektēm, piparkūkām, mandarīniem, šokolādi, augļiem utt. Katru reizi, kad cilvēks, kuram Tu to uzdāvināsi  redzēs Tavu dāvanu, atcerēsies par Tevi!

 

 3. Personāls kalendārs

Untitled

Kalendārs, kurā katru mēnesi būs fotogrāfijas ar Tevi un cilvēku, kuram tu uzdāvināsi šo kalendāru! Cik skaisti un interesanti, kad katru mēnesi būs pārsteigums –  uz jūlija bildes esat bijuši pludmalē, piemēram.

 

Un, protams, neaizmirsti par savu Ziemassvētku galdu 😉

1143415