Idejas radošām svētku dāvanām

Ikviens no mums kādreiz dāvanā ir saņēmis cimdus, šalli un citas tikpat tradicionālas lietas. Šajā blogā piedāvāšu dažas idejas radošām, atmiņā paliekošām dāvanām.

2

 

Pašdarinātas rotas

Patlaban gandrīz visās Latvijas lielākajās pilsētās atrodami rotu piederumu veikali, kuros var iegādāties pērlītes un dabiskos akmeņus, āķīšus, ķēdītes, dažādas stieplītes un aukliņas rotu izgatavošanai. Dodies uz rotu veikaliem un nopērc rotu pagatavošanai vajadzīgos materiālus un knaiblītes vai arī pasūti tos interneta veikalos un saņem mājās. Šeit atradīsi informāciju par astoņiem populārākajiem rotu interneta veikaliem. Pašdarinātas rotas būs jauka dāvana draudzenei, māsai, mammai vai kolēģei. Iedvesmai piedāvāju noskatīties šo video, kurā parādīta kaklarotas darināšana no dabīgiem akmeņiem!

Pikniks naksnīgā mežā

Lielisks piedzīvojums kurā jubilārs jutīsies īpaši būs došanās piknikā vakarpusē vai pat ar lukturīšiem vēlākā vakara stundā. Kopā ar radiem vai draugiem ieplāno garšīgas uzkodas, karstus vai vasarā atvēsinošus dzērienus un kādu jautru spēli. Šāds pikniks būs jautrs, neaizmirstams piedzīvojums, turklāt sagatavots speciāli jubilāram.

Lidojums ar paraplānu

Esi drošs – gan vīrietis, gan aktīva un sportiska dzīvesveida cienītāja sieviete novērtēs dāvanā saņemtu skaistu lidojumu ar paraplānu. Populārākie ir klasiskie paraplāni, taču vari uzdāvināt arī lidojumu ar paraplānu, kas paceļas no ūdens. Šādā lidojumā var doties virs Rīgas, Siguldas, Daugavpils un citām pilsētām un vērot to panorāmu.  Patlaban paraplānu lidojumus var iegādāties daudzos dāvanu portālos un tie ir droši, jo kopā ar dāvanas saņēmēju lido pieredzējis pilots.

Tūrisma piederumi pārgājieniem

Tradicionālais, apaļais metāla katliņš kuru izmanto ēdienu un dzērienu vārīšanai uz ugunskura var kļūt par labu dāvanu brīvdabas atpūtas cienītājiem. Ieskaties tūrisma preču veikalu piedāvājumos un iegādājies dāvināšanai kvalitatīvu mugursomu, termosu, krēslus, saliekamo galdiņu vai speciālos traukus. Ja dāvanas saņēmējs labprāt dodas pārgājienos vai nelielās ekskursijās dabā, šāda dāvana būs labi piemērota!

Ja vēlies uzdāvināt labu dāvanu un nepieciešams vairāk naudas, papildu līdzekļus vari saņemt Viasms.lv. Reģistrējies Viasms.lv mājas lapā un saņem līdz 200 eiro īsā laikā, ātri un ērti!