Ekonomiski kalnu slēpošanas ceļojumi

Kā izplānot ekonomisku slēpošanas ceļojumu? Izlasi šo bloga rakstu un uzzini manus ieteikumus, kas ļaus ievērojami ietaupīt!

Izvēlies ceļojumu Polijā, Slovākijā vai Čehijā

Ja vēlies pavadīt laiku skaistā slēpošanas ciematiņā un atpūsties uz kalna, taču maksāt ne pārmēru dārgi, izvēlies tūrisma aģentūru piedāvātos pilnībā nokomplektētos ceļojumus uz Poliju, Slovākiju vai Čehiju. Cenas šajās valstis ir salīdzinoši lētākas nekā, piemēram, Austrijā, Itālijā vai Šveicē, tāpēc varēsi izslēpoties par izdevīgāku cenu. Iespējams, ka tev noderēs kāda no šīm tūrisma aģentūru adresēm – lv.rsp.travel.lv, novatours.lv , vanillatravel.lv .

Slēpošanas inventāru pērc, nevis īrē

Slēpošanas un snovborda aprīkojuma īre ir neizdevīga, jo tepat Latvijā tas maksā vismaz 25 – 30 eiro par reizi, bet ārzemēs vēl krietni dārgāk. Ieskaties šo interneta  veikalu mājas lapās un pērc inventāru tiešsaistē – gandrs.lv , fans.lvburusports.lv, veikals.ezi.lv . Ja dosies slēpot uz ārzemēm, uzzini, vai aviobiļetes cenā ietilpst slēpju pārvadāšana, jo daudzas aviokompānijas to piedāvā.

1a

Bet varbūt paslēpo Latvijā?

Ja vēlies izbaudīt augstus kalnus un garus nobraucienus, vislabāk būs doties uz ārzemēm, tomēr ja esi gatavs slēpot arī Latvijas nogāzēs, ieplāno sev šāda veida atpūtu. Iznomā atpūtas namiņu kalna tuvumā, ik vakaru pavadi romantiskā kalna krodziņā, klausies mūziku un pavadi prieka pilnu laiku draugu lokā – šis laiks būs lieliska atpūta un paliks atmiņā!

Ja šobrīd plāno doties aktīvā atpūtā slēpojot ārzemēs vai Latvijā, iespējams, ka ir nepieciešami papildu līdzekļi. Mēs piedāvājam izmantot Viasms piedāvājumu – šeit īsā laikā ērti vari saņemt 200 eiro un vairāk!