Bezmaksas kredīts tagad pieejams arī Tev!

Pirmais kredīts bez maksas – nepārmaksā ne centa

Pēdējās desmitgades laikā pieprasījums pēc ātrajiem aizdevumiem ir palicis nemainīgi augsts, jo mūsdienu straujajā dzīves ritmā aizvien biežāk gadās neparedzētas situācijas, kurās nepieciešami papildus naudas līdzekļi. Tomēr ne visiem ir izveidoti uzkrājumi, tādēļ nākas meklēt citus variantus. Ja aizņemšanās no tuviniekiem nav iespējama, pastāv vēl kāds īslaicīgs risinājums – kredīts bez maksas. Lasot tālāk, uzzini, kā to iegūt un kādi ir aizdevuma nosacījumi.

Pirmais kredīts bez maksas arī pie mums

Zinot, ka pāris desmiti eiro dažkārt var būt izšķiroši, mēs, ViaSMS, piedāvājam saviem klientiem iespēju saņemt pirmo aizdevumu bez maksas, lai tie varētu atrisināt savu steidzamo finansiālo situāciju. Kā jau norāda nosaukums, pirmais kredīts bez maksas ir pieejams tikai tiem klientiem, kas naudu aizņemsies pirmo reizi. Bezmaksas kredīts sevī ietver šādas priekšrocības:

 

  • iespēja jaunajiem klientiem saņemt naudu bez komisijas maksas;
  • iespēja iepazīties ar kredītiestādes darbību un turpmāk iegūt informāciju par dažādām akcijām;
  • operatīvi risināt radušās finanšu problēmas.

Būtībā pirmais kredīts bez maksas ir pakalpojums ar 100% atlaidi, t.i., tik, cik aizņēmies, tik arī ir jāatdod. Pie mums ātrais kredīts bez maksas tiek izsniegts ierobežotā apjomā – līdz 350 eiro. Biežāk cilvēki izvēlas ņemt mazākas summas, jo neparedzētās situācijās ne vienmēr ir vajadzīgi vairāki simti eiro. Tomēr, ja ar 350 eiro Tev tomēr varētu nepietikt, piedāvājam aizņemties arī līdz 500 eiro (aizņemoties 2. reizi) vai līdz 700 eiro (aizņemoties 3. reizi).

Kā kredīts bez maksas var palīdzēt Tev?


Ātro aizdevumu pakalpojumi tika radīti, lai palīdzētu cilvēkiem ātrāk un vieglāk tikt galā ar neparedzētām finansiālām situācijām. Mūsdienās gan cilvēki nereti jauc vajadzību ar vēlmi, tādā veidā neapdomīgi iekļūstot nepatīkamās parādsaistībās. Situācijas, kurās var būt nepieciešams pirmais kredīts bez maksas, ir šādas:

 

  • neatliekama ārsta vizīte vai medikamentu iegāde – kā zināms, veselība būtībā ir svarīgākais mūsu dzīves aspekts, tādēļ taupīt naudu uz tās rēķina nevajadzētu, turklāt ielaistas veselības problēmas ir sarežģītāk ārstējamas, kā arī izmaksā vairāk;
  • rēķinu apmaksa – parāds nav brālis, turklāt parādiem ir tendence samilzt, līdz ar to no tiem vajadzētu maksimāli izvairīties. Bezmaksas kredīts lieti var noderēt situācijās, kad rēķini negaidīti kļuvuši lielāki, piemēram, padārdzinājušies komunālie maksājumi vai pārsteidzis rēķins par apkuri, taču nepieciešamā naudas summa šobrīd vēl nav pieejama;
  • skolas un studiju izdevumu segšana un citi svarīgi iemesli.

Ātrais kredīts bez maksas ir noderīgs, ja papildu nauda ir nepieciešama jau šodien vai pat vienas stundas laikā. Ja Tev ir bijuši neparedzēti tēriņi un mēneša beigās pietrūkst naudas rēķinu apmaksai vai pēkšņām izmaksām, tad pirmais kredīts bez maksas var būt viens no iespējamiem rīcības variantiem. Tomēr pirms aizņemšanās ir ļoti svarīgi saprast, vai esošā situācija patiešām ir piemērota tam, lai tiktu izmantots bezmaksas kredīts.

Kādās situācijās bezmaksas kredīts nav piemērota izvēle?


Viegla pieejamība; nauda kontā ienāk jau pēc pavisam neilga laika; par kredītu nav jāpārmaksā ne centa – izklausās tik lieliski, vai ne? Tomēr – ne tik strauji pār tiltu! Bezmaksas kredīta pieejamība nenozīmē, ka pret to drīksti izturēties vieglprātīgi – gluži otrādi. Lai bezmaksas kredīts pēcāk neradītu liekus sarežģījumus, nekādā gadījumā neizņemies šādās situācijās:

  • pienācis ilgi gaidītais piektdienas vakars, un vēlies iegūt papildus līdzekļus, lai plānotā ballīte ar draugiem būtu pilnībā izdevusies;
  • vēlies papildināt garderobi ar apģērbu, kas atbilst jaunākajām modes tendencēm;
  • esi pamanījis, ka sen kārotajai videospēļu konsolei vai stilīgajai galda lampai ir neliela atlaide, un vēlies to iegādāties jau tūlīt.

Analizējot šīs situācijas, iespējams secināt, ka nauda šādos gadījumos noteikti nav nepieciešama par katru cenu, jo ikviens no tēriņiem var pagaidīt līdz vēlākam brīdim.

Pirms aizņemies, noteikti apsver savu finansiālo situāciju


Vai kādreiz esi saskāries ar situāciju, kad jūti, ka viss galu galā beigsies labi par spīti dažādiem sarežģījumiem, un uz to arī paļaujies? Kredītnozarē šāda pieeja nedrīkst tikt izmantota – aizņemties vari vien tad, ja esi pilnībā pārliecināts, ka naudu noteiktajā periodā varēsi atmaksāt, un Tev tam ir reāls pamatojums. Aizņemies vien tad, ja vari atbildēt apstiprinoši uz ikvienu no šiem jautājumiem:

  • vai noteiktajā atmaksas termiņā Tev būs pieejama visa nepieciešamā naudas summa? – nekādā gadījumā neaizņemies, ja Tev nav nekādu garantiju, ka konkrētajā datumā Tavā bankas kontā neatradīsies viss nepieciešamais naudas apjoms. Ja uzskati, ka naudu kaut kā savāksi ar tā sauktajām haltūrām jeb gadījuma darbiem, bezmaksas kredīts pavisam noteikti nav Tev piemērots pakalpojums;
  • vai pēc kredīta atmaksas varēsi tikt galā ar ierastajiem tēriņiem? – viena no lielākajām kļūdām, kuru mēdz pieļaut ātro kredītu izmantotāji, ir nerēķināšanās ar visiem ierastajiem izdevumiem – telefona un interneta, kā arī televīzijas rēķiniem, komunālajiem maksājumiem, līzingiem, izdevumiem par pārtiku utt. Aizņemies tikai tad, ja esi drošs, ka naudas pietiks visam;
  • vai bez kredīta nav iespējams iztikt? – ja iemesls, kāpēc vēlies aizņemties, nav pietiekami svarīgs, labāk pagaidi algas dienu, nevis aizņemies tagad;
  • vai esi iepazinies ar visu līgumā esošo informāciju? – bezmaksas kredīts Tev būs pilnībā saprotams vien tad, ja pirms aizņemšanās pilnībā izpratīsi visus ar attiecīgo pakalpojumu saistītos terminus un noteikumus, un attiecīgo informāciju vari atrast līgumā. Bet, ja kāds no līguma punktiem (vai pakalpojums kā tāds) Tev tomēr nav saprotams, noteikti izmanto iespēju ar mums sazināties pa telefonu (67-212-412 (parastais telefons), 27-212-412 (mobilais telefons)), e-pastu (info@viasms.lv) vai arī raksti mums Skype (viasms.lv) vai kontaktformā https://www.viasms.lv/lv/kontakti – mēs labprāt Tev palīdzēsim!

Ja uz visiem jautājumiem atbilde ir pozitīva, bezmaksas kredīts ir ļoti optimāla izvēle tieši Tavā gadījumā.

Ātrais kredīts bez reģistrācijas maksas

Skaidrs, ka neviens negrib pārmaksāt, tādēļ meklē tādus aizdevumus, kuriem būtu pēc iespējas zemāki procentu maksājumi vai vēl labāk – lai tādu nebūtu vispār! Lai saprastu, kas slēpjas aiz saistošiem reklāmas saukļiem, pievērs uzmanību detaļām. Visbiežāk ātro aizdevumu nozarē ir pieejami kredīti bez maksas un kredīti bez reģistrācijas maksas. Lai gan nosaukumi abiem pakalpojumiem ir līdzīgi, tie apzīmē dažādus kredīta nosacījumus:

  • pirmais kredīts bez maksas nozīmē 100% pakalpojuma atlaidi.
  • ātrais kredīts bez reģistrācijas maksas nenozīmē to, ka kredītam tiks piešķirta 100% atlaide.

Patiesībā Latvijā nav iespējams saņemt ātros kredītus bez reģistrācijas maksas, jo pilnīgi visi kreditori prasa simbolisku reģistrācijas maksu, kas apliecina personas identitāti un norāda arī bankas konta numuru. Pie mums reģistrācijas maksa ir 0,01 eiro. Ātrais kredīts bez reģistrācijas maksas patiesībā ir aizdevums, kam var pieteikties par brīvu. Šādiem aizdevumiem var tikt piemērota procentu likme, īpaši, ja tas ir atkārtotais aizdevums.

Viegli un saprotami nosacījumi

Ātrie kredīti bez maksas kļūst aizvien populārāki, tomēr to vilinošais nosaukums neizslēdz iespēju, ka zem tā nav paslēpies kāds zemūdens akmens jeb mistiskas procentu likmes. Tādēļ nav ieteicams izvēlēties nezināmas kredītiestādes bez atsauksmēm. Mēs, ViaSMS, strādājam godprātīgi un pilnīgi caurspīdīgi. Vairāk par mūsu darbības virzienu un noteikumiem vari uzzināt šeit – https://www.viasms.lv/lv/par-mums.

Saņemt kredītu pie ātro kredītu aizdevējiem ir salīdzinoši vienkārši, jo pārsvarā netiek uzstādītas īpašas prasības, kā arī nav vajadzīga ne ķīla, ne dokumenti, kas apstiprina pastāvīgus ienākumus. Tas nozīmē, ka ikvienam ir iespējams saņemt aizdevumu bez komisijas maksas. Tu vari pretendēt uz kredītu, ja atbilsti šādiem nosacījumiem:

  • Esi vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
  • Esi Latvijas Republikas pilsonis ar pastāvīgu dzīvesvietu;
  • Tev ir savs bankas konts, e-pasts un telefons.

Mēs strādājam, lai cilvēki, kuri ir nonākuši finansiālās grūtībās, varētu ātri atrisināt savas problēmas, tādēļ pēc pieteikuma apstiprinājuma naudu savā kontā saņemsi jau 20 minūšu laikā. Viss, kas Tev jādara:

  • reģistrējies mūsu mājaslapā;
  • iepazīsties ar līguma nosacījumiem;
  • norādi vēlamo summu;
  • aizpildi aizdevuma pieteikumu;
  • piesakies aizdevumam.

Kā atrast piemērotāko aizdevēju?

Ja esi nolēmis, ka bezmaksas kredīts ir tieši tas, kas Tev nepieciešams, ir svarīgi izvēlēties piemērotāko aizdevēju. Kā zināt, kuram no visiem vari uzticēties? Ņem vērā šādus faktorus:

  • radu un draugu atsauksmes – nav noslēpums, ka bezmaksas kredīts ir gana populārs pakalpojums, tāpēc iespēja, ka to izmantojis arī kāds no Tava draugu, paziņu vai radu loka, ir visai liela. Ja tā ir, pajautā viņu pieredzi;
  • klientu atsauksmes – ja tuvo cilvēku lokā tomēr nav neviena, kurš būtu izmantojis ātro kredītu, vari iepazīties ar atsauksmēm internetā;
  • speciālā atļauja (licence) – lai sniegtu attiecīgos pakalpojumus, ikvienam kreditētājam nepieciešama attiecīga atļauja jeb licence. Ar mums izsniegto licenci vari iepazīties šeit: https://www.viasms.lv/lv/kontakti.

Aizņemšanās ir atbildība

Kā jau daudzkārt ir minēts gan mūsu mājaslapā, gan citu kredītdevēju informācijas avotos, bezmaksas kredīts ir atbildība, tādēļ vēlreiz atgādinām pārliecināties par aizņēmuma nepieciešamību. Vai tiešām prece vai pakalpojums, ko esi iecerējis iegādāties, ir tā vērts, lai uzņemtos tik nopietnas finansiālas saistības? Ja vari atbildēt ar pārliecinošu “jā”, tad Tev patiešām ir nepieciešams bezmaksas kredīts. Ja joprojām svārsties, tad, visticamāk, šķietamā vajadzība ir bijusi tikai vēlme un mirkļa vājums. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas reālās iespējas atdot aizdevumu!