Ātrais kredīts no 20 gadiem jāņem VIA SMS!

Kredīts no 20 gadiem tiem, kas prot aizņemties atbildīgi. Šobrīd ātro kredītu piedāvājums Latvijā ir gana plašs, tomēr ne visi var iegūt aizdevumu. Kā rāda kredītdevēju pieredze, tad viena no riska grupām, kam nelabprāt tiek izsniegti aizdevumi, ir jaunieši vecumā līdz 20 gadiem. Tādēļ 2013. gada 6. februārī LAFPA (Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija) pieņēma lēmumu, ka kredīti vairs netiks izsniegti 18 un 19 gadus veciem jauniešiem. Mēs, nebanku kredītdevējs VIA SMS, pievienojamies LAFPA lēmumam un izsniedzam kredītus no 20 gadiem, kā arī ievērojam atbildīgas aizņemšanās principus. Kas var pieteikties ātrajam kredītam? Mēs uzskatām, ka ikvienam pilngadīgam un atbildīgam Latvijas iedzīvotājam ir tiesības saņemt aizdevumu, ja ir radušās pēkšņas finansiālas grūtības. Tomēr, saprotot, ka ne vienmēr jaunieši racionāli izmanto viņiem pieejamos resursus, mēs katru gadījumu izvērtējam individuāli un piešķiram aizdevumu no 20 gadu vecuma tikai tad, ja skaidri redzam tā nepieciešamību. Kādēļ ātrie kredīti no 18 gadiem pie mums netiek piešķirti:

  • jo jaunietim visdrīzāk nav pastāvīgas darba vietas un attiecīgi arī atbilstošu ienākumu;
  • jo jaunietim nav pieredzes finansiālu jautājumu risināšanā.

Kredīts no 20 gadiem – pavisam reāls! Ja Tev jau ir 20 gadu, atbildības sajūta un atbilstoša maksātspēja, tad vari iegūt aizdevumu arī pie VIA SMS. Pieteikšanās kredītam neaizņem daudz laika, tomēr vispirms pārliecinies, vai Tu atbilsti arī pārējiem VIA SMS noteiktajiem aizdevuma saņemšanas kritērijiem. Kredīts no 20 gadiem tiek piešķirts:

  • personām vecumā no 20 – 70 gadiem (ar atsevišķiem izņēmumiem);
  • debitoriem, kas ir Latvijas republikas pastāvīgie iedzīvotāji;
  • debitoriem, kam ir tīra kredītvēsture – tas nozīmē, ka nedrīkst būt kavētu iepriekšējo kredītu maksājumu;
  • personām, kurām ir regulāri un atbilstoši ienākumi, lai spētu atmaksāt aizdevumu līgumā noteiktajā laikā.

Kā redzams, tad aizdevums no 18 gadiem bez darba vietas ir praktiski neiespējama opcija, ja vien nav kāds izņēmums. VIA SMS ātrie kredīti no 20 gadiem – Tava iespēja iegūt papildu līdzekļus neparedzētā situācijā. Naudas kredīts lielākam pirkumam Gadījumā, ja Tev nepieciešama lielāka summa, vari izvēlēties VIA SMS pakalpojumu “Naudas kredīts”, kas pieejams no 300 eiro līdz 3000 eiro lielā apmērā ar atmaksas laiku no 6 līdz 12 mēnešiem. Tāpēc, atkarībā no tā, kāds atmaksas termiņš Tev ir ērtāks, vari izvēlēties sev atbilstošāko aizdevuma veidu. Līdz ar to nav pamata uztraukumam par to, ka maksājums varētu būt pārāk liels un būtu grūti to atmaksāt – gads ir pietiekami ilgs periods, lai spētu rūpīgi saplānot savu budžetu. Vai ātrais kredīts no 20 gadiem ir vajadzīgs? Tikko pilngadību sasnieguši jaunieši steidz izmantot jauniegūtās tiesības ne tikai vēlēt un stāties laulībā, bet arī iegādāties līdz šim aizliegtos tabakas izstrādājumus un alkoholu. Tas arī ir galvenais iemesls, kādēļ mēs nelabprāt izsniedzam kredītus 18 un 19 gadus veciem jauniešiem. Bet vai 20 gadus jauns cilvēks ir apzinīgāks? Ļoti iespējams, tomēr arī šajā vecumā vēl līdz galam nav nostabilizējušās pamatvērtības un sapratne par finansēm. Tieši tādēļ LAFPA izveidoja minēto vecuma ierobežojumu, tādā veidā nodrošinot gan kredītdevējus, gan jauniešus pret finansiāliem riskiem. Kopš 2013. gada kredīts no 20 gadiem ir kļuvis krietni vien populārāks, jo 18 un 19 gadus jauni cilvēki tam piesakās arvien retāk. Jaunieši aizvien vairāk saprot, ka ātrie kredīti ir paredzēti tikai ārkārtas vajadzībām:

  • komunālajiem maksājumiem vai citiem neatliekamiem rēķiniem;
  • ārsta pakalpojumiem vai medikamentu iegādei;
  • izdevumiem, kas saistīti ar izglītību.

Ja Tu esi pietiekami atbildīgs un Tev ir nepieciešama nauda kādam no minētajiem maksājumiem, tad izvērtē savu maksātspēju, izpēti līguma noteikumu un piesakies aizdevumam. Mēs sniegsim tūlītēju atbildi. Kā pieteikties aizdevumam? Ātrie kredīti no 20 gadiem ir iegūstami salīdzinoši ērti un ātri. Lai saņemtu naudu, ir jāveic pieci soļi:

  1. Lai veiktu turpmākās darbības, vispirms ir nepieciešams reģistrēties;
  2. Lai noteikumi būtu skaidri un nerastos lieki pārpratumi, izlasi kredīta līguma nosacījumus un nepieciešamības gadījumā sazinies ar kredītspeciālistu pa tālruni vai e-pastu;
  3. Kredīta kalkulatorā izvēlies nepieciešamo aizdevuma summu un termiņu un spied pogu “saņemt aizdevumu”;
  4. Aizpildi pieteikumu, lai mēs varētu novērtēt Tavu kredītspēju un atrast piemērotāko finanšu piedāvājumu;
  5. Lai pabeigtu reģistrēšanos pirmajam aizdevumam, nepieciešams pārskaitīt 0,01 eiro uz VIA SMS kontu. Tā mēs ērtā un drošā veidā uzzināsim Tavu bankas kontu, uz kura tiks pārskaitīts kredīts.

Visbeidzot saņem naudu savā kontā! Pēc maksātspējas izvērtēšanas, nauda uz Tavu kontu tiks pārskaitīta jau 15 minūšu laikā. Tas, cik ātri aizdevums tiks ieskaitīts, ir atkarīgs no bankas, kurā atvērts Tavs konts – lai pārskaitījums noritētu ātrāk, tam jānotiek vienas bankas ietvaros. Aizņemies apdomīgi! Neatkarīgi no tā, vai naudu aizņemies no radiniekiem vai kredītiestādē, šis process ir saistīts ar riskiem. Atceries, ka kredītdevējam būs jāatdod ne tikai pamatsumma, ko aizņēmies, bet arī procenti par pakalpojuma sniegšanu. Tādēļ atgādinām par prātīgu aizņemšanos un rūpīgu savas finansiālās situācijas izvērtēšanu. Sasniedz plānoto ar VIA SMS aizdevumu apdomīgi, izvērtējot iespējas apmaksāt kredītu laikā!