Ātrais aizdevums internetā taviem sapņiem

Aizdevums internetā Tavu sapņu īstenošanai Katram no mums ir kādas klusas vēlmes, ko skaļi neizpaužam to pārdrošības, lieluma vai finansiālo apsvērumu dēļ. Ņemot vērā, ka ViaSMS pašlaik ieņem arvien lielāku tirgus daļu, īstenojot pakalpojumu “ātrie aizdevumi internetā”, Tavi sapņi var tikt īstenoti ātrāk kā iepriekš. Tagad Tev vairs nav jāstāv garās rindās bankā un jāgaida ilgas stundas, kamēr tiks pieņems lēmumu, vai tiks piešķirts aizdevums. Nebanku kreditētāju ātrais aizdevums ir tik tiešām ātrs: pieteikšanās aizņem 10, lēmuma pieņemšana – 15 minūtes, bet naudas pārskaitījums – aptuveni pusstundu. Aizdevums internetā ir iespēja aizņemties citiem nezinot Finanšu drošība un personiskā konfidencialitāte ir ļoti būtiski aspekti mūsdienās. Ņemot vērā, ka ir acīmredzami pieaudzis bezskaidras naudas darījumu apjoms, ir svarīgi, lai visi izsniegtie ātrie aizdevumi būtu droši un par tiem zinātu tikai abas iesaistītās puses – kredīta ņēmējs un kredītdevējs. Mēs esam Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs un nodrošinām, ka katrs ātrais aizdevums tiek izsniegts, ievērojot šādus konfidencialitātes aspektus:

  • mūsu mājaslapā ievadītā informācija ir droša, pateicoties uzstādītajai antivīrusu programmatūrai;
  • pieteikuma formās ievadītā informācija netiek nodota trešajām personām;
  • nevienam netiek sniegta informācija par mūsu klientu saistībām.

Īstenojot drošu aizdevumu apkalpošanas procesu, mēs nodrošinām, ka ātrie aizdevumi internetā ir tikpat droši kā aizdevumi bankā, jo mūsu klienti un viņu drošība ir prioritāte. SMS kredīts vai aizdevums internetā – kuru izvēlēties? Ņemot vērā straujo tehnoloģiju attīstību, mainās arī nebanku kredītdevēju sniegto pakalpojumu loks. Arī mēs, sekojot līdzi tendencēm elektronisko norēķinu jomā, nodrošinām, ka ikviens klients var izmantot pakalpojumus “ātrais aizdevums” un “SMS aizdevums”. To būtība ir līdzīga – abos gadījumos klients saņem aizdevumu ar noteiktu komisijas maksu, procentu maksājumiem un atmaksas termiņu, bet atšķirības ir šādas:

  • ātrais aizdevums internetā ir pieejams, katru reizi piesakoties mūsu mājaslapā, aizpildot pieteikuma formu;
  • SMS kredīts ir ātrais aizdevums internetā, kam pirmo reizi ir jāpiesakās mūsu mājaslapā, bet katru nākamo aizņēmumu var saņemt, nosūtot īsziņu.

Abos gadījumos tiek iegūts vajadzīgais – ātrais aizdevums. Vienīgā atšķirība ir veidā, kā notiek pieteikšanās kredītam. Līdz ar to ātrais aizdevums internetā un SMS kredīts ir iespējas ikvienam klientam ar pozitīvu kredītvēsturi, nodrošinot iespēju atrisināt izaicinājumus finansiālajā jomā. 10 iemesli, kādēļ ātrie aizdevumi internetā ir izdevīgi Ņemot vērā, ka kredītdevēju skaits pēdējo 10 gadu laikā ir audzis ļoti strauji, ikviens potenciālais kredītņēmējs novērtē priekšrocības, ko nodrošina klientu interesēs strādājošs uzņēmums. ViaSMS izsniegtie ātrie aizdevumi ikvienam klientam ir saistoši, jo:

  • tie ir pieejami Latvijas pilsoņiem vai cilvēkiem ar pastāvīgo uzturēšanās atļauju;
  • netiek pieprasītas izziņas no darbavietas, bankas un citām iestādēm;
  • ir nepieciešams tikai bankas konts, e-pasts un telefons, lai tiem pieteiktos;
  • pirmajam aizdevumam netiek piemērota komisijas maksa;
  • procentu likmes ir atbilstošas aizdevuma lielumam;
  • pieteikties aizdevumam ir iespējams 24 stundas dienā 7 dienas nedēļā;
  • visi aizdevumi internetā tiek apkalpoti ātri un profesionāli;
  • mums ir augsta klientu apkalpošanas kultūra;
  • uz visiem jautājumiem atbild zinoši un profesionāli kredītspeciālisti.

ViaSMS ir klientiem draudzīgs un ilgtspējīgs uzņēmums, kas rūpējas par to, ka visi ātrie aizdevumi tiek izsniegti, ievērojot caurredzamības principus un nodrošina, ka ikviens klients saņem tikai labāko piedāvājumu. Pirms piesakies, izpēti informāciju mājaslapā Lai veicinātu pārdomātu lēmumu pieņemšanu un gudru aizņemšanos, esam izveidojuši mājaslapu kā lielisku izziņas vietu, kurā Tu atradīsi informāciju par visiem mūsu piedāvātajiem pakalpojumiem. Tāpat arī šeit Tu vari paaugstināt izpratni par pakalpojumu “ātrie aizdevumi internetā”, kā arī ar kreditēšanas jomu saistītajiem aspektiem, piemēram:

  • aizdevuma lielumu, piesakoties pirmo reizi un atkārtoti;
  • kas ir nepieciešams, piesakoties aizdevumam;
  • iespējām atmaksāt aizdevumu ātrāk vai pagarināt to;
  • ilgums, kādā aizdevums tiek pārskaitīts uz manu bankas kontu;
  • pieteikšanās kārtība pakalpojumam SMS aizdevums jeb kredīts;
  • sadarbības iespējām ar mums.

Mūsu klienti augstu vērtē, ka ikkatrs izsniegtais ātrais aizdevums internetā ir drošs. Tāpat mēs nodrošinām, ka, piesakoties aizdevumam, Tu vari noteikt aizdevuma atmaksas ilgumu, sākot ar 1 dienu un beidzot ar 60 mēnešiem. Kā panākt, ka ātrais aizdevums nonāk Tavā kontā vēl ātrāk? Lai aizdevumi internetā nonāktu Tavā bankas kontā pēc iespējas laicīgāk, nepieciešams ievērot 2 principus, kas varētu šķist pašsaprotami, bet klienti mēdz par tiem piemirst, piemēram:

  • piesakies aizdevumam ViaSMS darba laikā rīta pusē;
  • pārskaiti reģistrācijas maksu 0,01 eiro apmērā uz to pašu banku, kurā ir ViaSMS konts.

Ievērojot minētos principus, aizdevumi internetā Tavā kontā nonāks ātrāk, ja reģistrācijas maksa tiks pārskaitīta vienas bankas ietvaros. Izpēti mūsu mājaslapā sniegto informāciju un neskaidrību gadījumā sazinies ar mums darba laikā, zvanot uz 27212412 vai rakstot e-pastu uz info@viasms.lv! Piesakies aizdevumam jau tagad un parūpējies par savu finanšu stabilitāti un datu konfidencialitāti!