Vasara ir festivālu laiks!

Vairs jau neviena vasara nav iedomājama bez kāda festivāla apmeklēšanas. Tas ir laiks, kad kopā ar jautrāko kompāniju doties meklēt piedzīvojumus, lai izbaudītu vasaru, atpūtu un labi pavadītu laiku.

Arī šajā vasarā neiztikt bez jau zināmajiem mūzikas festivāliem kā Positivus un Summer Sound, bet kāpēc gan nepamēģināt ko jaunu, apmeklējot līdz šim nezināmus pasākumus, lai iegūtu jaunus iespaidus un emocijas? Lai vienkopus sniegtu Jums informāciju par šajā vasarā notiekošajiem festivāliem, aprakstīsim lielākos no tiem. Kas zina, varbūt arī Jūs apmeklēsiet kādu no tiem!

Dzīvās mūzikas festivāls “Baltic Summer Radio dance festival”

baltic summer
Festivāls šogad norisināsies pirmo reizi visas vasaras garumā lielākajās Baltijas valstu pilsētās, kura laikā uzstāsies atpazīstami un iemīļoti mūziķi un grupas, lai atskaņotu populārākās dziesmas, ko bieži varam dzirdēt arī radiostacijās. 27.06. festivāls norisināsies Kauņā, 11.07. Klaipēdā, 25.07. Liepājā un noslēgsies 29.08. Viļņā. Taču tie nav visi dzīvās mūzikas festivāla norises datumi, tādēļ apmeklējiet festivāla mājaslapu www.balticmusicfestivals.com,lai uzzinātu papildu informāciju un izvēlētos sev tīkamāko norises laiku un vietu.

Koncertos uzstāsies gan pazīstami pašmāju mūziķi, gan mākslinieki no Krievijas un Eiropas. No Latvijas uzstāsies tādi mūziķi un grupas kā Musiqq, Linga, Otra Puse, Markus Riva un Bermudu divstūris, un dīdžejs Roberts Lejasmeijers. Jāpiebilst, ka biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā par lētāku cenu.

Positivus 2015

Positivus

Positivus ir lielākais Baltijas mūzikas un mākslas festivāls, kas šogad notiks jau devīto reizi.Ik gadu festivāls norisinās trīs dienu garumā piejūras pilsētā Salacgrīvā, lai priecētu apmeklētājus ar aktuālāko mūziku, patīkamu atmosfēru un citām interesantām aktivitātēm.

Šajā vasarā Positivus norisināsies no 17. jūlija līdz 19. jūlijam. Lai apmeklētu festivālu par lētāku cenu, iesakām biļetes laikus iegādāties iepriekšpārdošanā.

Kādi mūziķi un grupas uzstāsies šogad? Kā jau katru gadu izpildītāju skaits ir liels. Šogad izziņots, ka festivālā uzstāsies tādas populāras grupas un mūziķi kā Placebo, Jungle, Charli CXC, Indiana, Sigma, The Sound Poets un daudzi citi, kurus noteikti ir vērts dzirdēt klātienē.

Summer Sound 2015

Šogad LMT Summer Sound notiks no 10. jūlija līdz 11. jūlijam, kā ierasts, pašā jūras krastā Liepājā. Šis festivālam ir piektais norises gads, tāpēc jādomā, ka pasākuma organizatori būs parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem, kas sagādās prieku ikvienam apmeklētājam. Festivālā uzstāsies Mumiy Troll, Nico&Vinz, Apocalyptica, kā arī pašmāju iemīļotās zvaigznes, piemēram, Musiqq, bet bet, Fēlikss Ķiģelis, Jānis Stībelis, Dj Toms Grēviņš un citi.

Summersound

 

Jāteic, ka šogad organizatori parūpējušies par interesantām aktivitātēm, piemēram, Alpina krāsu skrējiens. Dalībnieki saņems īpašu skrējiena krekliņu un krāsu pulvera iepakojumu. Skrējiens sāksies 11. jūlijā plkst.13:00 pie festivāla Cēsu alus skatuves. Kā jau ikvienam pasākumam, arī Summer Sound ieejas biļetes iespējams iegādāties par lētāku cenu iepriekšpārdošanā.

Laba daba

Starptautiskais mūzikas festivāls notiks no 31. jūlija līdz pat 2. augustam Līgatnes pagasta Ratniekos. Festivālu var apmeklēt ne tikai jaunieši vai draugu kompānijas, bet arī ģimenes kopā ar bērniem. Īpašu atmosfēru rada blakus esošais mežs, kas festivālam piešķir īpašu skaistumu.

Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu telšu pilsētiņas vietu, jo tā atrodas ābeļdārzā, kas nakšņošanai piešķir skaistu ainavu. Pasākumā uzstāsies pazīstami latviešu mūziķi: grupa Auļi, Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, The Sound Poets, kā arī ārzemju mākslinieki: The Fall, The Angelcy, Subhumans un citi. Ja vēlaties vienlaikus izbaudīt gan labu un kvalitatīvu mūziku, gan dabas pieskārienu, aicinām apmeklēt festivālu LABA DABA!