TOP 5 Modernākie apģērbi skolniekiem

Tuvojoties mācību gada sākumam, esam izveidojuši TOP 5, lai tu zinātu, kāds ir modernākais un izdevīgākais apģērbs skolēnam.

Nevienam nav noslēpums, ka ikviens vecāks vēlas, lai viņa bērns skolā izskatās vislabāk un tāpēc ir gatavs tērēt milzu līdzekļus, lai bērnam būtu mugurā stilīgakais un labākais apģērbs. Tomēr mēs esam apkopojuši 5 modernākos apģērba elementus, kuriem noteikti jābūt katra skolēna garderobē, turklāt, ir nopērkami par pieņemamu cenu.

1. Svarīgākais skolēna apģērba elements – mugursoma

Šoruden modē ir lielas somas vai arī mugursomas, kuras variējamas, izmantojot tās dažādi – pāri plecam, uz muguras vai nesot rokā. Ļauj somai atklāt skolēna personību – tā var būt gan puķaina, gan svītraina, gan apdrukāta ar dažādiem varoņiem, ar spīdumiem – izvēle paliek tavā un bērna ziņā.

2. Izvēlies košas un spilgtas krāsas

Viens no modernākajiem elementiem šoruden ir košas krāsas. Tāpēc, lai atvairītu rudens pelēcīgumu, pirmā lieta, kurai noteikti ir jābūt katra skolēna garderobē, ir košas krāsas bikses. Tas ļaus ne tikai izcelties uz drūma fona, bet arī būt moderniem un pamanāmiem.

3. Izvēlies bērna iemīļoto varoni

Vēl joprojām aktuāla ir spēle „Angry Birds”, šie putni ir modē ne tikai mazākajiem skolēniem, bet arī lielākajiem. T-krekls, kurš apdrukāts ar „Angry Birds” varoņiem, būs ideāls papildinājums garderobei. Turklāt, arī lielveikalos ir nopērkami arī dažādi aksesuāri, kas ļaus papildināt bērna izskatu. Hongkiat.com piedāvā interesantas variācijas, kur izmantot tava bērna iemīļoto varoni.

4. Ņem vērā bērna gaumi – ļauj izvēlēties pašam

Lielākajiem skolēniem moderns ir tas, kas lielākoties pieejams veikalu piedāvājumā, tāpēc, droši ļauj tiem pašiem izvēlēties, ko vilkt mugurā. Krekli, džemperi ar dažāda veida apdruku, bikses ar dzīvnieku motīviem, lieli džemperi ar dažādiem rakstiem, viss, kas liek justies ērti un skaisti.

5. Atceries džinsa sarafānus?

Modē nāk atpakaļ arī dažādi džinsu izstrādājumi – bikses, kleitas, svārki, jakas, krekli un arī, nu jau aizmirstie sarafāni. Iedvesmojies: Teenvogue.com

Lai iepirkšanās skolai nesagādā milzu raizes, iesakām izmantot interneta veikalus, kuros ievērojami lētāk vari atrast visu skolai nepieciešamo. Piemēram, Ebuy.com  Sportsdirect.com, u.c., šādā veidā ievērojami ietaupīsi ne vien līdzekļus, bet arī laiku.