Parocīgi kredīti bez ķīlas biznesa idejas realizēšanai

Esi nolēmis, ka vēlies savu biznesu, taču trūkst zināšanu vai pārliecības par saviem spēkiem? Iepazīsties ar VIAsms.lv padomiem ideju ģenerēšanai un, kā startā var noderēt kredīti bez ķīlas!

Kāpēc ir vērts realizēt savu ideju?

Kaut arī ceļš līdz veiksmīgam un pelnošam uzņēmumam ir dažādu grūtību piepildīts, būt sev priekšniekam ir liela laime. Un kā, nu, ne?! Tam ir vairāki iemesli:

  • sapņu darbs – lai bizness būtu veiksmīgs, Tev jādara tas, kas patiesi patīk vai rada 100% pārliecību par produkta kvalitāti un nepieciešamību. Tu nevarēsi veiksmīgi pārdot, piemēram, kūciņas, ja pašam tās šķitīs negaršīgas;
  • sava laika plānošana – vari organizēt dienu kā vēlies, plānojot tikšanās, sapulces, attīstības stratēģiju u.c. Tiesa, bieži vien uzņēmuma īpašnieki strādā virsstundas, lai panāktu vēlamo rezultātu. Ar to noteikti rēķinies pašā startā;
  • lēmumu pieņemšana – lai gan tā ir ļoti liela atbildība, bet daudzus darbavietās neapmierina tas, ka ikkatrs lēmums jāsaskaņo ar uzņēmuma vadību, radot neuzticību darbiniekam. Savā uzņēmumā Tev ir iespēja pieņemt gala lēmumu, protams, to pamatojot ar loģisku lēmumu;
  • budžeta plānošana – uzņēmuma īpašniekam ir tiesības lemt par budžeta iztērēšanu vai uzkrāšanu. Kamēr uzņēmums nepelna pietiekoši daudz līdzekļu, var noderēt kredīti bez ķīlas;
  • iespēja mācīties – veiksmīgs uzņēmuma vadītājs teicami pārzina visas uzņēmuma pozīcijas, sākot no dokumentu aizpildīšanas, finanšu pārraudzības un mārketinga stratēģijas līdz pat klientu apkalpošanai un loģistikas jautājumiem. Iesaistoties šajos procesos, Tu nevien pārvaldīsi savu uzņēmumu, bet apgūsi daudz jaunu prasmju.

Esi pacietīgs un neatkāpies no mērķa radīt savu uzņēmumu arī tad, ja tā īstā biznesa ideja vēl nav.

Biznesa pamatā ideja

Nav pareizi domāt, ka patērētāju uzmanību piesaista tikai inovācijas jeb tirgū neredzēti produkti. Arī esošas preces vai pakalpojumi var būt labs biznesa lauciņš, taču panākumu atslēga būs oriģinalitāte un personiska attieksme pret ikvienu klientu.

Adobe veiktajā globālā pētījumā par radošumu, 85% Amerikas Savienotajās valstīs dzīvojošo uzskata, ka radošums ir ekonomiskās izaugsmes galvenais virzītājs, teju tikpat – 83% – Vācijas iedzīvotāji uzskata tāpat.

Tomēr sevi par radošiem cilvēkiem uzskata krietni mazāks cilvēku skaits – Amerikas Savienotajās valstīs sevi kā radošu personu uzskata 52% respondentu, bet Anglijā mazāk par pusi aptaujāto jeb 45%.

Kā kļūt radošam, lai ģenerētu ne tikai interesantas biznesa idejas?

Radošs prāts

Ne visi jau kopš dzimšanas var saukt sevi par radošām personībām. Taču šo prasmi ir iespējams trenēt. Iepazīsties ar VIA SMS padomiem, kā to darīt!

Foto: Shutterstock.com

1. Kļūsti par ekspertu

Lai Tu kādā jomā varētu radoši izpausties, Tev vispirms jākļūst par ekspertu jeb attiecīgā nozare jāpārzina no A līdz Z. Tas nozīmē daudz lasīt, klausīties vlogus, uzdot dažādus jautājumus, veikt izpētes. Vari iedvesmoties no TED talks, dzirdot dažādus pieredzes stāstus.

2. Esi atvērts un pozitīvs

Centies būt pēc iespējas ekstraverts, izkāpjot no savas komforta zonas, iepazīstot svešus cilvēkus un uzklausot viņu viedokli vai pieredzi. No šķietami nenozīmīgiem sīkumiem var rasties lielas idejas.

3. Atmodini sevī bērnu

Necenties sevi ierobežot, bet gan ļauj izjust bērnišķīgu prieku par dažādiem dzīves sīkumiem, izmēģini jaunus hobijus un tehnoloģijas, rīko tematiskas ballītes ar draugiem!

4. Krāso un zīmē

Zīmēšana vai, piemēram, mandalu krāsošana palīdz mazināt stresu, atslābināt prātu, uzlabot koncentrēšanās spējas un radošumu. Krāsojot, Tev jāizmanto sava iztēle, kā zīmējums varētu izskatīties, kādas krāsas kombinēt.

5. Radi vietu relaksācijai

Iekārto nelielu stūrīti mājās vai atrodi patīkamu vietu dabā, kur vari atpūsties no darbiem un “izvēdināt” prātu. Iekārto to pēc sirds patikas – ar spilveniem, pledu un kādu atspirdzinošu dzērienu vai tēju. Arī tad, ja Tev patīk cilvēku sabiedrība, reizumitezs ir labi pabūt vienam. Tas palīdzēs rasties jaunām idejām.

Neuztraucies, ja īstā ideja nerodas dažu dienu laikā – veic izpētes, mēģini, uzlabo un sāc no sākuma, ja tas nepieciešams!

Kredīti bez ķīlas biznesa uzsākšanai

Foto: Shutterstock.com

Kredīti bez ķīlas ir parocīgs finanšu starta kapitāls, ar ko vari iegādāties:

  • nepieciešamo aprīkojumu;
  • telpas;
  • licences u.c. biznesa uzsākšanai nepieciešamās lietas.

Izveidojot biznesa plānu un saprotot, cik daudz naudas sākumā nepieciešams, vari pieteikties aizdevumam mūsu mājaslapā  www.viasms.lv. Kredīti bez ķīlas pieejami līdz pat 1500 eiro apmērā, turklāt jaunajiem klientiem pieejams 30 aizdevums ar 100% atlaidi komisijas maksai.

Neatliec lielus plānus uz rītdienu un realizē savus sapņus jau šodien!

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot iespējas aizdevumu atmaksāt!