Kā pārsteigt sieviešu dienā bez milzu tēriņiem?

Tuvojas svētki, kuros daudzviet pasaulē vienā vai citā veidā tiek svinēts viss brīnišķīgais, ko sevī iemieso sievietes. Lai gan ir valstis, kurā lielāks uzsvars ir uz sieviešu solidaritātes gājieniem, Latvijā ir ierasts, ka vīrieši šajā dienā sievietēm izrāda īpašu uzmanību – gan darbā, gan mājās.

Lai arī cik vienkārši ir nopirkt milzīgu ziedu pušķi un dārgu šampanieti, ne vienmēr tas ir taisnākais ceļš uz sievietes sirdi. Dažreiz dāmas vairāk novērtē nevis ieguldījos līdzekļus, bet gan dāvanas sagatavošanā ieliktās pūles. Tāpēc, lūk, dažas idejas Sieviešu dienas pārsteigumiem, kas neprasīs lielus ieguldījumus, taču spēs patīkami pārsteigt daiļā dzimuma pārstāves.

Sagatavo pušķi pats

Ja vēlies savai dāmai sagādāt ziedus ar papildus pievienoto vērtību, dodies pats uz kādu ziedu bāzi un izvēlies ziedus Sieviešu dienas pušķim pats. Lai gan tradicionālie tulpju pušķi nav slikta dāvana, skaists pušķis no dažādiem ziediem, ko esi izvēlējies pats, būs daudz sirsnīgāks pārsteigums. Izvēlies ziedus savas dāmas mīļākajā kāsā, ko noskaidro jau iepriekš, un papildini ar citiem ziediem viņas acu vai matu krāsā. Pastāsti stāstu, kā izvēlējies puķes, kuras Tev asociējas ar viņu, un pušķa saņēmēja izkusīs no laimes. Turklāt cenu atšķirības ziedu salonos un bāzēs Tevi patīkami pārsteigs.

Foto: Shutterstock.com

Uzraksti sirsnīgu apsveikumu

Izteiciens “Sievietes mīl ar ausīm” nav radies tukšā vietā – sievietēm ļoti patīk, ja tām velta patiesus un jaukus vārdus no sirds. Sakoncentrē savu radošo potenciālu un radi skaistas rindas savai mīļotajai sievietei dzejas formā. Apsveic visas sava kolektīva sievietes ar individuāliem e-pastiem, kurā katrai pasaki, kāpēc viņa ir lieliska. Pieliec tuvākajām kolēģēm pie datora ekrāniem lapiņas ar kādu motivējošu izteicienu, kas viņas iepriecinās un iedvesmos ikdienā. Labi vārdi nemaksā neko, bet tomēr tie ir tik nenovērtējami.

Lutini ar darbiem

Dažreiz vīrieši pat nepamana, cik daudz sievietes mēdz viņu labā darīt ikdienā. Apdomā, kas ir tas, ko Tu ikdienā saņem no sievietēm un Sieviešu dienā atdari viņām ar uzviju. Ja Tava sieva ir cītīga mājsaimniece, liec viņai atpūsties, piepildi viņai glāzi ar gardu dzērienu un izdari visus mājas darbus viņas vietā. Ja Tava mamma ikdienā vadā Tavus bērnus uz pulciņiem, kļūsti par viņas šoferi uz vienu dienu un aizved viņu, kur vien viņa vēlas. Ja kolēģes ir tās, kas vienmēr rūpējas par to, lai kafijas aparāts darbotos – pienes viņām kafiju ar saldumiem. Pats galvenais – parādi dāmām, ka esi pamanījis visus sīkumus, ko viņa dara un to novērtē!

Pagatavo kaut ko gardu

Lai gan daudzās mājās sievietes ir galvenās ēst gatavotājas, nav noslēpums, ka vīriešiem tas mēdz padoties pat vēl labāk. Tāpēc, ja ikdienā pie plīts nesanāk stāvēt pārāk bieži, iespējams, Sieviešu dienā ir laiks pierādīt savas kulinārās prasmes. Pagatavo gardas vakariņas savas ģimenes dāmām, paralēli ļaujot tām atpūsties no ikdienas steigas. Varbūt esi tik labs pavārs, ka ir vērts pamēģināt kādu sarežģītāku recepti, piemēram, izcepot gardus makarūnus. Ar tādiem varēsi palutināt gan ģimeni, gan kolēģes! Internets ir pilns ar lieliskām receptēm, kas gaida, kad Tu tās pamēģināsi.

Foto: Pexels.com

Naudas kredīts internetā – ja pārsteigumam nedaudz pietrūkst!

Tādā gadījumā, ja sieviešu ir daudz vai nevēlies būt radošs, iespējams tomēr dāvanas sievietēm nāksies pirkt. Ņemot vērā, ka 8.marts ir tieši pirms tam, kad lielā daļā uzņēmumu izmaksā algas, iespējams nevari atļauties apdāvināt visas sievietes, kuras ikdienā Tev daudz nozīmē. Ja esi pārliecināts, ka no algas varēsi aizdevumu atdot, šādā brīdī var palīdzēt naudas kredīts internetā. Pats svarīgākais – izrēķini precīzi, cik daudz līdzekļu Tev būs nepieciešami, un ierēķini nākamā mēneša budžetā to, ka naudas kredīts internetā būs jāatmaksā. Šobrīd pastāv arī iespēja pieteikties kredītlīnijai, kas garantē, ka Tev vienmēr būs pieejams naudas kredīts internetā noteiktā limitā, bet jāmaksā būs vien par to summu, kuru būsi aizņēmies.

Ja izskati iespēju aizņemties pie VIAsms.lv, tad ņem vērā, ka:

  1. Naudas kredīts internetā būs ar elastīgu atmaksas iespēju;
  2. Jaunajiem klientiem pirmās 30 dienas par aizņemšanos nebūs jāmaksā;
  3. Būs iespējams pieteikties aizdevumam papildus jau saņemtajam kredītam;
  4. Pieejamās summas būs atkarīgas no Tavas maksātspējas un iepriekšējās sadarbības ar VIAsms.lv

Korekti aizpildot pieteikumu un vajadzības gadījumā ātri atbildot uz aizdevēja papildus jautājumiem, pie aizdevuma Tu tiksi jau tajā pašā dienā. Pēc tam galvenais ir sekot atmaksas noteikumiem un pārskaitīt aizdevējam vismaz minimālo ikmēneša atmaksas summu. Tomēr, ja vēlies – naudas kredīts internetā var tikt atmaksāts uzreiz vienā maksājumā.

Pats svarīgākais – izvērtē savus ikmēneša ienākumus un izdevumus, un vienmēr aizņemies atbildīgi, apzinoties savas spējas aizdevumu atmaksāt!