IRobots – Tavs palīgs uzkopšanas darbos!

Mūsdienu tehnoloģijas ir attīstījušās tik tālu, ka mums vairs nav nepieciešams daudz ko darīt pašu spēkiem. Tas ievērojami atvieglina mūsu ikdienu un ļauj ietaupīt laiku. Piemēram, mājokļa uzkopšanu paātrina dažādas ierīces, viena no tām ir iRobots. Lai gan šis nelielais robots tirgū jau atrodas kādu laiku, dažiem aizvien vēl ir šaubas par tā darbību un kvalitāti. Jāteic, ka aizvien vairāk un vairāk cilvēku sāk iepazīt šo praktisko ierīci un izvēlas arī savā dzīvoklī vai mājā.

Kas tas ir – iRobots?

Šī ierīce nodrošina grīdas uzkopšanu – gan mazgāšanu, gan arī gruži savākšanu. iRobots darbojas pēc Jūsu uzstādītā režīma automātiski. Ja esat no tiem, kuru ikdiena vienmēr ir steidzīga un vakarā pēc darba vai brīvdienās nav vēlme veltīt laiku dzīvokļa vai mājas uzkopšanai, tad iRobots var būt Jūsu labākais palīgs. Šobrīd iRobotu ražotāji piedāvā dažāda veida ierīces, kas pielāgotas pircēju prasībām un nepieciešamībai:

  • Ikdienas sausajai uzkopšanai ar putekļsūcēju un birstīti – atbilstošs ne tikai cietajiem grīdas segumiem, bet arī paklājiem;

  • Grīdas mazgāšanai ar mikrošķiedras drānām, kas piemērotas arī laminātam un parketam;

  • Intensīvai grīdas mazgāšanai – grīdas segumam, kas spēj izturēt mitrumu, piemēram, flīzes vai linolejs.

Tas rada lietderīgu iespēju ikvienam izvēlēties tieši tādu iRobotu, kāds nepieciešams un atbilstošs izvēlēto telpu uzkopšanai. Jautājumus, vai izvēlētā telpa tik tiešām ir tik liela, lai tās grīdas uzkopšana ar rokām būtu pārāk laikietilpīga.

Kas izvēlas iRobotus?

Mūsdienās jau teju ikviens vēlas ietaupīt savu brīvo laiku, tāpēc labprāt atteiktos arī no mājas uzkopšanas. Taču vienmēr jāapsver, vai izvēloties šo ierīci, tā iegāde Jums patiešām apmaksāsies. IRobotus izvēlas lietot:

  • Mājsaimniecībās;

  • Viesnīcās un restorānos;

  • Izglītības iestādēs;

  • Biroju telpās;

  • Aprūpes centros un citur.

Galvenokārt šīs ierīces tiek lietotas, ja cilvēkiem patiešām nav laika grīdu uzkopšanai  vai tas jādara ļoti bieži. Piemēram, publiskās vietās, kur regulāri ir liela cilvēku plūsma, grīdas kļūst netīras pat dažu minūšu laikā, tāpēc ir ērti un praktiski darbināt nelielu robotu, kas savāks visus gružus.

grīdu mazgāšana

Jātzīst, ka iRobots var kļūt par Jūsu palīgu mājās vai darba vietā, tomēr to cena nav visai lēta. Šīs ierīces ir iespējams iegādāties pie dažādiem ražotājiem, tāpēc ir vērts izskatīt vairākus piedāvājumus, lai atrastu to, kas būs atbilstošs Jūsu iespējām un arī nepieciešamībai.