Dāvanas visai ģimenei

Svētku tuvošanās nenoliedzami ir saistīta ar oriģinālu un ar emocionālu vērtību saistītu dāvanu meklēšanu. Citiem tas noris viegli, jo seko līdzi ģimenes locekļu vēlmju sarakstam, taču cits vēlas pārsteigt ar negaidītu dāvanu. Kā izvēlēties dāvanu visai ģimenei?

 

Dāvanas vecākiem

Nekas nespēj iepriecināt vecākus kā mazas un mīļas dāvaniņas. Piemēram, kafijas krūzīte ar personiski veltītu uzrakstu, iecienītākie saldumi, fotorāmis ar ģimenes vai bērnu bildi, tāpat arī vecāki novērtēs personalizētu kalendāru. Ja vēlies personisku un radošu dāvanu, ieskaties šajā sarakstā – būs noderīgi!

Dāvanas bērniem

Bērni ir tie, kuri visvairāk gaida lielo dāvanu saņemšanas prieku! T-krekls ar īpašas apdrukas dizainu, grāmatas, mīļlietiņas.. Daži no variantiem, kas iepriecinās bērna sirsniņu. Lieliem un cītīgiem grāmatu lasītājiem patiks saņemt dāvanā sen kārotu grāmatu – piedzīvojumu vai enciklopēdijas. Tāpat arī tādu žurnālu kā Astes, Ilustrētā Junioriem būs ne tikai izklaidējoša, bet arī izglītojoša lasāmviela. Ieskaties arī rotaļlietu un spēļu piedāvājumā!

Dāvana ģimenei

Domājot par dāvanām, neaizmirsti parūpēties par ģimeniskām vērtībām, ko lieliski nodrošinās kopā būšanas pasākums. Tā vietā, lai katram individuāli piemeklētu dāvanu, uzdāvini vienu dāvanu visai ģimenei! Piemēram:

1. Kopīgs restorāna apmeklējums, kas ļaus izbaudīt ēdienu burvību un neraizēties par to, kurš uzklās un novāks galdu.

2. Ja esat aktīva ģimene un sports ir lielā cieņā, abonements uz sporta pasākumiem būs lielisks veids, kā iepriecināt visu ģimeni un vēlāk kopā doties uz sporta notikumiem

3. Albums, fotogrāmata. Kvalitatīva dāvana, kas ļaus līdz ar katru lapas pāršķiršanu atcerēties skaistākos notikumus un ļaus atgriezties tā brīža emocijā.

4. Ģimenes fotosesija.

5. Ceļojums. Tuvāks vai tālāks, bet pats galvenais – jūs braucat un esat kopā!

6. Atpūta parkos un piedzīvojumu takās. Piemēram, ģimenei draudzīgā atpūtas vieta Vienkoču parks, kura iespējamas dažāda veida aktivitātes visos gadalaika mēnešos.

Svarīga ir ne tikai dāvanas izvēle, bet arī tās pasniegšanas veids. Tradicionālo dāvanu maisiņu vietā iesaiņo dāvanas pats! Ieskaties – te dažādas idejas, ko var izmantot ietinamā papīra vietā.

Lai izdevies dāvinātprieks!