5 idejas atpūtai vasarā | Viasms.lv

Lai atnākot rudenim nebūtu jājautā – vai tiešām bija vasara? – vasaru ir no sirds jāizbauda un jāatpūšas pēc iespējas dažādāk. Piedāvājam 5 idejas, kas iedvesmos atpūsties un izbaudīt vasaru visā tās krāšņumā!

1. Ūdens sports un komandu spēless

Ja vēlies izmēģināt kaut ko jaunu, šovasar apgūsti kādu no ūdens sporta veidiem. Kaitbords, vindsērfings, burāšana, ūdens motocikli… Iespēju ir ļoti daudz. Taču, ja esi komandu sporta veidu piekritējs, sarīko brīvdabas volejbola, futbola vai basketbola turnīrus draugu lokā.

2. Mūzikas festivāli

Baltijas valstīs ik gadu notiek dažādi mūzikas festivāli, no tiem populārākie ir „Positivus” festivāls Latvijā, Salacgrīvā, metālmūzikas festivāls “Kilkim Žaibu” Lietuvā, kā arī “Maailmaküla” festivāls Tallinā, Igaunijā. Varbūt, ka kādu no tiem apmeklē jau šovasar?

Atputa_uz_Udens

3. Pārgājieni, braucieni ar laivām

Pārgājieni dabā un braucieni ar laivām pa upi ir atpūta, ko atceramies ar īstu prieku. Tieši šajos pārgājienos varam iepazīt draugus, izbaudīt dabas apstākļus un atjaunot enerģiju tik labi, kā nekur citur. Neticami, bet Latvijā ir 12 500 upju! Šovasar noteikti ir jādodas laivu braucienā!

Iepirkumi_Atvalinajuma

4. Iepirkšanās

Nevar noliegt, ka visa gada garumā trūkst laika iepirkties un parasti tas ir jādara steigā. Ja beidzot tev ir brīvs laiks, velti dienu vai divas un iepērcies – atjauno savu garderobi, iegādājies vajadzīgo tehniku vai citas lietas, kuras jau sen vēlējies.

5. Aizceļo uz savu sapņu zemi

Ceļojumi mums sniedz jaunu enerģiju un iespaidus. Ja esi cilvēks, kuram patīk ceļot, dari to! Iepriecini sevi un mīļos cilvēkus, jo ceļojumā saņemtā enerģija būs arī tēriņu vērta. Laimīgs cilvēks ir enerģisks un vienmēr var izdarīt vairāk, tāpēc vien ceļot ir vērts!