3 idejas perfektam Valentīndienas randiņam

Svētā Valentīna diena jeb vienkārši Valentīndiena ir mīlestības svētki, kas ik gadu tiek atzīmēti 14. februārī. Tuvojoties šai dienai jādomā, kā pārsteigt savu otro pusīti, lai tā justos patiesi mīlēta un iepriecināta. Ko ieplānosiet šogad? Ja pagaidām nav radušās oriģinālas idejas, tad izvēlaties kādu no šīm, jo mēs piedāvājam 3 idejas perfektam Valentīndienas randiņam.

Randiņš romantiskam pārim

Ja esat romantiķi, no kuriem tā vien dzirkstī mīlestība un šķiet, ka rozā brilles ir mūžīgas, iesakām izvēlēties fotosesiju ar zirgiem. Brīnišķīgi dabas skati, saskaņots apģērbs, smaids un laime – to visu varat iemūžināt krāšņās bildēs, kas par patīkamo notikumu atgādinās ik dienu. Pēc fotosesijas varat doties romantiskās vakariņās uz restorānu vai pagatavot tās paši.

Young couple walking with horse in winter day

Kas nepieciešams fotosesijai?

Jau laikus padomājiet par vienotu apģērba stilu un atribūtiem, kas papildinās kopējo ainu. Par cik februāris aizvien vēl ir auksts mēnesis, termosā sagatavojiet karstu tēju vai veselīgu dzērveņu dzērienu, jo fotosesija notiks brīvā dabā. Varat sarūpēt arī uzkodu groziņu, ja šķiet, ka pēc bildēšanās māks neliels izsalkums.

Kur iegādāties fotosesiju ar zirgiem?

Šādas fotosesijas meklējiet:
Kopīgās iepirkšanās portālos, jo tur bieži vien tiek piedāvātas izdevīgas atlaides;
Dāvanu veikalos internetā, kur fotosesiju iespējams iegādāties dāvanu kartes formātā.
Iesakām fotosesiju iegādāties jau laicīgi, lai rezervētu vēlamo laiku un sagatavotu nepieciešamo atribūtiku.

Randiņš tiem, kuri ciena asas izjūtas un azartu

Tiem pāriem, kuriem patīk ekstrēmas izklaides, patiks izbrauciens ar paraplānu, gaisa balonu vai deltaplānu. Kāpēc gan ko tādu neizmēģināt kopā? Šādas izklaides gan jāsaplāno laicīgi un jāņem vērā, ka tās var ietekmēt arī laikapstākļi. Ja tomēr neizdodas, lūk, dažas alternatīvas:

  • Brauciens pa bobsleja trasi;
  • Došanās pārgājienā pa kalniem un meža trasēm;
  • Vakariņas tumsā, ko piedāvā speciāli pielāgoti restorāni.

Hot Air Balloon

Idejas, ja neesat kvēli Valentīndienas svinētāji

Protams, ir zināmi pāri, kas Valentīndienu īpaši neatzīmē. Tomēr, kāpēc gan šo dienu nepavadīt kopā, lai izbaudītu ko tādu, ko sen neesat darījuši? Un tas nekas, ka ir tieši 14. februāris jeb Svētā Valentīna diena! Piedāvājam 4 idejas:

  • Apmeklēt kino, lai noskatītos jaunāko filmu un baudītu gardo kino teātra popkornu;
  • Doties uz baseinu vai Līvu akvaparku, apmeklējot arī SPA zonu;
  • Pusdienot krodziņā ārpus pilsētas;
  • Sarīkot nelielas svinības, atzīmējot Valentīndienu kopā ar draugiem!